5 tapaa opettaa huono suutelija paremmaksi

8.8.2018

Hyvin usein suudelma on ensimmäinen vinkki siitä, olemmeko romanttisesti yhteen sopivia jonkun kanssa vai emme. Suudelma voi palvella niin montaa eri tarkoitusta; me käytämme sitä nopeana rakkaudentäyteisenä tervehdyksenä, käytämme sitä seksin esileikkinä, käytämme sitä miellyttääksemme rakasta henkilöä. Suudelmat ovat suuri osa elämäämme.

 

Tästä syystä huonon suutelijan kohtaaminen voi olla hyvin stressaavaa. Mutta, tässä tulee hyvät uutiset; suuteleminen on opittu tapa. Kukaan ei synny ”huonona” suutelijana, me vain valitsemme erilaisia tapoja eri partnereilta ja (luojan kiitos) opimme myös televisiosta ja elokuvista. Jos tapaat jonkun, kenestä pidät, sinun ei tarvitse heittää pyyhettä kehään vain siksi, että heidän suutelutaidot ovat hiukan vajavaiset. Kaikki mitä tarvitset, on hieman kärsivällisyyttä ja paljon harjoittelua, ja voit saada unelmiesi suutelijan. Nämä asiat sinun tulee tietää:

 

1. Reagoi huonoon suutelijaan.

Kun painat huulesi toisen henkilön huulia vasten, omista mieltymyksistä kertominen voi olla, no, hiukan hankalaa. Suulla on monia eri toimintoja; me käytämme sitä puhumiseen, syömiseen ja suutelemiseen. Emme usein yhdistä näitä kolmea, koska tällöinen tilanne voi olla hieman sotkuinen. Voit kuitenkin antaa partnerisi tietää mitä haluat reagoimalla asioihin eri tavoin. Mieti sitä, mitä hyvä suudelma tekee kehollesi ja kuinka reagoit, kun suutelet takaisin. Älä esitä. Reagoinnin puute on myös fyysinen palaute, ja hän kyllä huomaa eron ja muuttaa tapaansa sen mukaisesti.

 

2. Kerro huonolle suutelijalle, kun jokin toimii.

Tiesithän, että suutelemisesta VOI puhua? Kun et siis para-aikaa suutele. Jos rakastat sitä, kun hän lempeästi nappaa huulesi omiensa väliin, muistuta häntä tästä, kun suutelet lähteissäsi. ”Tuo muistuttaa minua siitä ihanan pehmeästä tavasta jolla eilen suutelit minua, en pysty lopettamaan sen ajattelemista!”. Kaikki meistä rakastaa kehuja. Suutelukyvyistä kehumista parempaa kehua ei paljon ole olemassa.

LUE MYÖS: 7 syytä miksi suuteleminen tekee hyvää terveydelle

 

3. Ole johtaja ja näytä hänelle millainen on hyvä suudelma.

Jos hän ehdottomasti haluaa työntää kielen kurkkuusi joka kerta kun huulenne kohtaavat, voit estää tämän tavan ilman, että lopetatte touhuamista tai joudut kolauttamaan hänen egoaan. Jos hän hyökkää koko kielensä kanssa, työnnä hänet hellästi taakse päin. Kiusaa häntä, työnnä taakse. Sitten suutele häntä, luomalla tilanteesta täysin uudenlaisen kokemuksen. Hän tietää, että pidät hänestä, ja hän varmasti haluaa suudella sinua sillä tavoin, kuin sinä haluat tulla suudelluksi. Toisaalta voit myös äänekkäästi esittää tukehtuvasi kieleen. Suuhun oksentaminen saisi hänet varmasti myös rauhoittumaan.

 

4. Käytä käsiäsi näyttääksesi huonolle suutelijalle mitä tehdä.

Onko sinun kuolaava, kieltä rakastava suutelija liikaa sinulle voidaksesi käyttää helliä otteita? Tätä varten sinulla on kädet. Hän ajattelee, että asetat kätesi vain hellästi hänen kasvoilleen vetääksesi hänet lähemmäksi, ja varmasti se onkin osa leikkiä, mutta voit myös käyttää käsiäsi säätääksesi voimaa jota hän käyttää suudellessaan sinua. Sinun kätesi toimivat käytännössä apupyörinä. Hänen erittäin, erittäin seksikkäinä apupyörinä.

LUE MYÖS: 49 asiaa mitä jokainen meistä toivoo parisuhteelta

 

5. Anna huonolle suutelijalle rakentavaa kritiikkiä.

Saadaksesi hänestä unelmiesi suutelijan, sinun täytyy puhua hänelle suutelemisesta, kun lopetatte. Enkä tarkoita sitä, että istutte alas kirjoittamaan asiasta raporttia, vaan tarkoitan, että voit kertoa ääneen jälkikäteen mistä pidit ja mistä et pitänyt. Voit olla kriittinen hänen suutelemisestaan niin pitkään, kun palaute on rakentavaa, ja niin pitkään, kun yhdistät jokaiseen kritiikkiin myös hiukan kehuja. ”Rakastan sitä, miten näykit alahuultani, se saa minut todella kuumaksi, mutta joskus käytät vähän liikaa voimaa. Haluan nauttia sinusta rauhassa.” Ja näin olet asian ytimessä.

LUE LISÄÄ: LIFESTYLE JA VAPAA-AIKA UUTISIA

 

Lähde: Your Tango

Artikkelikuva: Unsplash / Joanna Nix