4 pahinta tapaa, joilla teknologia pilaa parisuhteesi

13.11.2017

Kuvittele elämääsi ilman hymiöitä ja Netflixiä. Nyt kun lopetat iPhonen halaamisen aivan kuin se olisi ensimmäinen lapsesi, kuvittele sitä aina toivomaasi ihanaa parisuhdetta. Aiempaa vähentämällä voit päästä lähemmäksi jälkimmäistä.

Teknologialla voi olla salakavala negatiivinen vaikutus parisuhteeseesi – uusi tutkimus jopa osoittaa, että Twitter voi aiheuttaa ongelmia! Tässä muutamia muita tapoja, joilla teknologia voi pilata parisuhteesi.

 

Televisio voi muuttaa seksielämäsi Saharaksi

Jos teillä on televisio makuuhuoneessa, harkitse sen siirtämistä muualle. Jos käytätte liian paljon aikaa makuuhuoneessa televisiota tuijottaen, voi tuloksena olla se, että alatte yhdistämään unelle ja seksille tarkoitetun tilan draamasarjojen seuraamiseen.

Koette, että viihteen passiivinen seuraaminen on helpompaa kuin viihteen itse rakentaminen. Jälkimmäinen on paljon hauskempaa, sen voi taata.

Lue myös: Älylaitteet syrjään – lapset toivovat vanhempien olevan enemmän läsnä

 

Kiintymyksesi puhelimeesi voi antaa kuvan, että olet tyly

Kun puhelimesi on suuri osa elämääsi, on se vaikea laskea pois käsistä. Silti, on vaikea vitsailla tai tyytyä hiljaisuuteen, kun toinen keskittyy tekstiviestien lähettelyyn.

Kun reagoit kysymällä ”Mitä sanoit?”, on vitsi jo mennyt ohi. On kyseessä ensitreffit tai pitkäaikaisempi kumppani kertomassa päivästään, laske puhelimesi pöydälle ja kuuntele.

Lue myös: 10 kuvaa jotka kiteyttävät täydellisesti riippuvuutemme teknologiasta

 

Netflix laiskistaa

Pitäisi olla laki, joka määrää viettämään kesäpäiviä ulkona. On liian helppoa istahtaa sohvalle, kiitos Netflixin, joka vakuuttavasti houkuttelee sinut jäämään sisälle seuraamaan koko ”House of Cards” -kautta, jälleen kerran. Laiskat päivät ovat toki sallittuja, mutta pidä huoli, etteivät ne vieraannuta sinua ulkomaailmasta.

Lue myös: Totuus naisten monimutkaisesta suhteesta teknologiaan

 

Ette koskaan kerkeä ikävöimään toisianne

Pahinta on se, että teknologia mahdollistaa 24/7-yhteyden myös silloin, kun teidän kuuluisi olla erossa. Olette vähintäänkin tekstiviestiyhteydessä silloinkin, kun toinen on lenkillä ystävien kanssa tai perheensä luona käymässä toisessa kaupungissa.

Kun ette koskaan irrota otetta toisistanne, ette koe elämää ilman toista. Nämä pienet itsenäiset hetket voivat vahvistaa suhdettanne toisin kuin se, että olette jatkuvasti digitaalisesti liimautuneet toisiinne.

 

Vaikuttaako mikään näistä sinun parisuhteeseesi? Mikä on suurin ongelma, jolla teknologia vaikuttaa sinun rakkauselämääsi?

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Glamour.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay