12 syytä, miksi kissanaisesta saa hyvän vaimon

28.4.2021

Tämä lista tulee suoraan kissanaisilta. Yleensä kissaihmiset nähdään yksinäisinä erakkoina, jotka viihtyvät paremmin kotonaan kissojen parissa, kuin ulkona sosialisoimassa ihmisten kanssa. Tässä muutama hyvä pointti suoraan kissaihmisiltä, miksi he ovat niin sopivia elämänkumppaneiksi.

1. Meillä on suuri sydän

Olimme sitten adoptoineet tai pelastaneet kissamme, niin rakastamme niitä hullun lailla – ja meillä on lisää rakkautta jaettavana.

2. Tiedämme, että elämän salaisuus on tasapaino

Ei tarvitse pelätä että tukehdutamme parisuhteen. Ylpeinä kissanomistajina tiedämme, että joskus kissa tarvitsee rakkautta ja joskus vain omaa tilaa.

3. Emme pelkää sitoutumista

Jos etsit ihmistä, joka ei pelkää tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia, niin kissanainen on tyyppi, mitä etsit. Olemme jo sitoutuneet kissojemme elämään ja tiedämme miten paljon onnea se voi tuoda, joten emme pelkää asettautua aloilleen (kun on sen aika!).

4. Osaamme nauraa

Kissathan ovat siis ratkiriemukkaita otuksia. Tämän todistaa jo internetin kissavideoiden määrä. Voit siis olla varma, että osaamme nauraa.

5. Meitä ei haittaa jakaa huomiota

Kun katsoo netissä olevia kissa-selfieitä, niin selviää nopeasti, ettei kissoja eikä kissaihmisiä haittaa jakaa huomiota.

6. Olemme erittäin vastuullisia

Viemme kissamme lääkäriin kun on tarve, puhdistamme hiekkalaatiko säännöllisesti ja ruokimme ne. Pidämme itseämme emoina kissoillemme, joten vastuun kantaminen tulee meille luonnostaan.

7. Emme juokse karkuun vaikeuksien edessä

Loppujen lopuksi rakastamme kissojamme siitä huolimatta, että ne herättävät meidät keskellä yötä, aivastavat naamallemme, oksentavat matolle tai tuovat meille kuolleen “lahjan. Jos siis törmäämme vastoinkäymisiin parisuhteessa, niin sinun ei tarvitse huolehtia – me emme juokse karkuun.

8. Olemme oppineet arvostamaan elämän pieniä asioita

Ne on ne elämän pienet asiat. Kun kissamme kehrää, tulee nukkumaan viereemme tai laittaa pään kiinni omaamme. Mitä tahansa osoittaakseen, että ne rakastavat meitä.

9. Olemme uskollisia

Kukaan ei tule meidän ja kissojemme väliin. Osaamme siis olla erittäin uskollisia ja olemme sitä myös sinua kohtaan, jos sinusta tulee osa elämäämme.

10. Osaamme jakaa

Emme valita (paljoa), kun joudumme jakamaan asioita kissamme kanssa. Kissan kanssa eläminen tarkoittaa ruoan, sängyn ja tietokoneen näppäimistön jakamista. Olemme siis tottuneet tähän, joten tervetuloa! Ole kuin kotonasi!

11. Olemme onnellisempia ihmisiä

Tämä on fakta! On todistettu, että kissat voivat auttaa taistelussa masennusta vastaan ja lievittää stressiä, kuten myös tarjoaa henkistä ja sosiaalista tukea. Kukapa ei haluaisi tapailla iloisempaa ihmistä?

12. Osaamme kommunikoida ja kuunnella

Puhumme kissoillemme jatkuvasti. Ne ei ehkä vastaa samalla tavalla kuin ihmiset, mutta me kuuntelemme kuitenkin – ja tarkasti. Tämä rotujen välinen kommunikaatio auttaa varmasti selvittämään myös ihmisten välisiä ongelmia ja tilanteita.

Katso lisää uutisia aiheesta lifestyle & vapaa-aika!

Lähde: thoughtcatalog.com
Kuva: Unsplash / Mel Elías