Kinuskiset puolukkavälipalapatukat – Ladattu terveysvaikutteilla

29.6.2023

Antipastaa blogin Anna on laatinut Polar Nutritionin 100% pakuriuutteesta herkullisen ja terveellisen proteiinivälipalapatukan. Reseptin kehittely lähti liikkeelle pakuriuutteen lakritsaisesta mausta, joka Annan reseptissä yhdistyy heraproteiinin kinuskisuuteen ja puolukoiden happamuuteen.

Makeus välipalapatukoihin tulee taateleista ja kookosjauhosta. Patukat valmistuvat helposti ilman uunia. Reseptin sekä vinkkejä sen tuunaamiseen omaan ruokavalioon sopivaksi löydät täältä: Kinuskiset puolukkavälipalapatukat

Tietoa pakuriuutteesta

Kuusamolaisen perheyrityksen perustajat ovat luoneet perimätiedon pohjalta täysin uudenlaisen puhtaan ja lisäaineettoman pakuriuutteen, jota voidaan käyttää purkista sellaisenaan.

Uute liukenee helposti nesteeseen ja sen erittäin korkean antioksidanttipitoisuuden vuoksi jo puolikas teelusikallinen päivässä edistää terveyttä. Lisää Polar Nutritionin pakuriuutteesta: Antipastaa blogissa

Mistä pakuriuutetta saa?

Polar Nutritionin pakuriuutetta myyvät mm. luontaistuotekaupat. Tarkemmat tiedot jälleenmyyjistä löydät täältä: Polar Nutrition. Yhteistyössä: Polar Nutrition ja Antipastaa blogi.

Katso lisää: reseptejä

Lähde: Artikkelikuva - Anna / Antipastaa
Lähde: Sisältökuvat - Anna / Antipastaa