5 asentoa, joissa saat lähes taatusti useampia orgasmeja

17.10.2017

Lukuisista naisista peräkkäisten orgasmien saavuttaminen tuntuu yhtä mahdolliselta, kuin Mount Everestille kiipeäminen. Se on hyinen, saavuttamaton huippu, jonka rinteitä reunustavat meitä ennen yrityksissään epäonnistuneiden jäätyneet ruumiit. Vaikka tiedostamme, että kiipeäminen on uhkarohkeaa, eikä sillä ole lopulta kenellekään mitään merkitystä, tahdomme siitä huolimatta nousta huipulle pelkästään siksi, että se on olemassa.

Jos et ole aiemmin kokenut peräkkäisiä orgasmeja, niistä on hyvä tietää muutamia tosiasioita. Vaikka ne ovatkin mahtavia (ovathan kyseessä sentään orgasmit), ne ovat myös vähemmän intensiivisiä, kuin keskiverto kliimaksi. Laukeat toki uudelleen ja uudelleen, mutta yhteen orgasmiin latautunut tajunnanräjäyttävä kiihkeys loistaa poissaolollaan.

Siitä huolimatta nämä huiput ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia, ja jokainen nainen voi saavuttaa ne. Jos tahdot lähteä tuolle matkalle, nämä vinkit ovat Sherpasi. Tässä ovat parhaat seksiasennot, joilla pääset moniorgasmisen matkasi alkuun.

 

01. Sooloseksi

Ennen kuin lähdet yrittämään useampia orgasmeja partnerin kanssa, sinun pitäisi ehdottomasti harjoitella itse niiden tuottamista itsellesi. Älä kiirehdi, ja käytä haluamaasi lelua tai apuvälinettä paineen rakentamiseen. Hivuta itsesi aivan reunalle, mutta hidasta ja jarruttele juuri, kun tunnet, että olet laukeamaisillasi. Säännöllisellä harjoittelulla opit hallitsemaan orgasmejasi, ja useamman peräkkäisen saamisesta tulee helppoa, kuin heinänteko.

 

02. Hieno neiti sivusatulassa

Tämä on uusi variaatio klassikosta. Nouse partnerisi päälle niin kuin olisit asettumassa lehmityttöasentoon kasvot hänen jalkoihinsa päin. Istuudu molempien jalkojen sijaan vain yhden jalan päälle. Tässä asennossa pystyt vaikuttamaan asentoon entistäkin paremmin. Lisäksi partnerisi oppii tässä asennossa, kuinka nopeat ja minkä syvyiset työnnöt saavat sinut laukeamaan.

 

03. Etunoja takaapäin

Tämä on mahtava asento. Asetu, kuin olisit käymässä asentoon, jossa mies ottaa sinut takaapäin. Sen sijaan, että tuet itseäsi kämmenilläsi, nojaa tyynyn päällä kyynärvarsiesi varaan. Partnerisi pääsee tässä asennossa entistä syvemmälle, ja stimuloi väistämättä myös klitoristasi.

 

04. Seksikäs pikku apuri

Joillekin naisille g-piste on avain lukuisiin orgasmeihin. Viekää leikit makuuhuoneen ulkopuolelle, istuudu pöydälle tai keittiön tasolle ja kiedo jalkasi partnerisi ympärille. Tässä asennossa partnerisi osuu helpommin g-pisteeseesi, ja voit itse lisätä nautintoasi koskettelemalla klitoristasi.

 

05. Suuseksiä, beibi!

Jos tavoitteena on koko liuta peräkkäisiä orgasmeja, partnerisi kannattaa haudata päänsä jalkoväliisi hyväksi toviksi. Mukava suuseksisessio ennen yhdyntää poistaa mieheltä kovana pysymisen paineen, kun sinä laukeat sarjassa. Kun olet jo ennalta sopivan kiihottunut, emättimesi ei ole niin kovilla kiihkeänkään jyystön aikana. Orgasmi toisensa perään tuntuu upealta, mutta seksin jälkeen on ihan kiva pystyä myös kävelemään. Kuulit sen meiltä!

Lähde: Self.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay