16 Asiaa, joita naiset ajattelevat synnytyksen aikana

30.1.2017

Synnytys on… mielenkiintoinen kokemus. Olet innoissasi, että sinusta on tulossa äiti ja täysin kauhuissasi siitä, mitä joudut kokemaan sitä ennen (jouduthan työntämään pienen ihmisen ulos vaginastasi). Valitsipa sitten luonnollisen tai lääkkeellisen synnytyksen, tässä on asioita, jotka tulevat jokainen tulevan äidin mieleen.

 

“Tulivatko lapsiveteni juuri? Vai laskinko alleni?”

Etsitkö netistä raivoisasti merkkejä “lapsivesien menemisestä”, jonka jälkeen haistelet alusvaatteitasi. Hei, Google käski tehdä niin…

 

“Voimmeko siirtää tämän ensi viikonloppuun?”

Riippumatta siitä, että sinulla ei ollut lainkaan suunnitelmia viikonlopulle, jolloin olisit ollut puhtaan raikkaana ja manikyyrissä käyneenä, tämä vauva päätti tulla ulos juuri silloin, kun olet todella kiireinen ja olisit tarvinnut kipeästi suihkua.

 

“Muistinko sheivata?”

Et varmastikaan. Muutaman tunnin kuluttua häpeät karvaisia mammutin jalkojasi, jollaiset kesäleirin parhaalla ystävälläsi oli. Juuri nyt mietit vakavasti, sheivaisitko jalkasi ennen sairaalaan menoa.

 

“Toivottavasti en kakkaa alleni.”

Sille on syy, miksi Lamazen ohjaajat kertovat, että suurin osa naisista kakkaa synnytyksen aikana. Hitot heistä. Sinä tulet olemaan poikkeus.

 

“Voi ei! Täydelliset Naiset alkaa!”

Supistukset ovat alkanet, mutta ne tulevat viiden minuutin välein. Joten meillä on rutkasti aikaa kanavien selailulle.

 

“Tämä on paljon helpompaa kuin ajattelin!”

Katselet televisiosta lempisarjaasi, kumppanisi yrittää pitää sinut iloisena ja supistukset eivät ole ollenkaan niin kamalia. Helppoa! Ihmiset liioittelevat.

 

“Vaginastani on tullut virallisesti turistinähtävyys.”

Sairaanhoitajat, lääkärit, opiskelijat ja jopa sairaalan siivooja ovat vilkaisseet intiimialuettasi. Tässä vaiheessa siellä on enemmän liikennettä kuin Empire State Buldingissa.

 

“Synnytys ei ole käynnissä.”

Kaikki tukevat asiat ovat kivoja, mutta viimeksi kun tarkistit, pizzan syöminen ja tekstaaminen ei ole sama asia, kuin mitä koet täällä, ok?

 

“Milloin tämän selviämiseen keksitään helpompi keino?!”

Haikara, nopea synnytys ja vauva ratsastaa sairaalaan lentävän sarvivalaan selässä. Nämä kaikki kuulostavat realistisilta vaihtoehdoilta, joita lääkäreiden tulisi harkita nyt heti.

 

“Jos kuulen ‘Pärjäät hyvin!’ vielä kerran…”

…Työnnän tämän katetrin sinun… Ja miksi ihmeessä TV on päällä? Eivätköhän kaikki tiedä, että sinuun sattuu?!

 

“Haluatko työntää tuon neulan selkääni? HIENOA!”

Sen työntäminen silmääni kuulostaa jopa hyvältä jos se vie kaiken kivun pois.

 

“En selviä tästä.”

Olet todella pahoillasi, että puhuit pahaa naapurisi kissasta viime viikossa. Senkö takia tämä tapahtuu?! Rakennat kissan jätteille pyhätön jos se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ponnistaa tätä vauvaa maailmaan…

 

“En enää koskaan harrasta seksiä.”

En koskaan koskaan koskaan. Etsiiköhän katolinen kirkko uusia nunnia?

 

“Ponnista kovempaa!”

Hän harrasti seksiä ja hänen lapsensa syntyy millä hetkellä hyvänsä ilman minkäänlaista fyysistä ponnistelua hänen puoleltaan. Sillä aikaa sinä hikoilet ja tunnet poltetta kun ihonvärisi näyttää pikemminkin tomaatilta. Jokin tässä ei nyt ole reilua.

 

“@#$% @#$*ing ^&*%!”

Tämä hullu suu pitäisi sensuroida vauvaa varten.

 

“Se oli täysin sen arvoista.”

Teillä on kaunis vauva – kaikki on hyvin. Synnytys? Helppo nakki.

Lue lisää: terveys & hyvinvointi uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay