Saako laboratoriotestejä tilattua ilman lääkärin lähetettä?

7.4.2019

Saako laboratoriotestejä tilattua ilman lääkärin lähetettä?

Jopa 10% suomalaisista naisista kärsii raudanpuutteesta. Ferritiinin eli elimistön varastoraudan määrä  olisi hyvä mittauttaa jos sinulla on anemiaoireita, uupumusta, väsymystä, päänsärkyä, levottomat jalat tai jos sydämesi tykyttää tavallista nopeammin.

Ylen uutisen mukaan rautakokeisiin on kuitenkin vaikea saada lääkärin lähetettä terveyskeskuksen kautta. Tähän ongelmaan on helppo ja nopea ratkaisu. Laboratoriotestit on mahdollista tilata ilman lääkärin lähetettä kotimaiselta Puhti yritykseltä.

Puhti-terveystarkastus sisältää 31 eri mittaria, jotka antavat sinulle hyvän kokonaiskuvan elimistösi hyvinvoinnista. Tämän lisäksi  www.puhti.fi/tuotteet sivuston kautta on mahdollisuus tilata myös laajempia terveystarkastuksia, jotka on räätälöity erikseen naisille ja miehille.

Valikoimasta löytyy muun muassa liikkujan terveystarkastus, jossa on mukana suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä (esimerkiksi B12) sekä 50+ terveystarkastus, joka auttaa seuraamaan iän myötä terveyteen liittyviä asioita (esimerkiksi miehillä testosteroni).

Testien tulokset saat nopeasti ja selkeästi henkilökohtaiselle Puhti-sivullesi.

 

 

Miksi Puhti?

  • Kaikki testit saa tilattua suoraan ilman lääkärin lähetettä.
  • Selkeä ja edullinen hinnoittelu.
  • Selkeät raportit. Ei pelkkiä lyhenteitä ja numeroita vaan visuaaliset ja helppo lukuiset tulokset.
  • Raportista näkee myös mitä eri mittarit tarkoittavat ja mihin ne voivat vaikuttaa.
  • Jos ottaa testit säännöllisesti voi helposti seurata yhdellä graafilla tulosten kehittymistä. Näin myös huomaa, jos arvot lähtevät poikkeamaan normaalista ja voi selvittää syyn jo ennen kuin oireita välttämättä tulee.
  • Selkeä paketointi. Tärkeimmät testit eri kohderyhmille.
  • Testit voi ottaa 27 eri paikkakunnalla.
  • Tulokset jo seuraavana päivänä.

 

Tutustu

www.puhti.fi

 

Lähde: Puhti.fi
Lähde: Yle.fi