Naiset paljastavat kolme parasta vinkkiä – näillä pääsee hekuman huipulle

18.10.2017

Sinun ei tarvitse osata kaikkia kikkoja ulkomuistista, jotta saat naisen laukeamaan petipuuhien aikana. Sinun ei itse asiassa tarvitse olla kovinkaan luova. Women’s Health teetti lähes 500:lla lukijallaan kyselyn asennoista, joissa he laukeavat useimmin, ja top 3 koostui testatuista ja hyviksi havaituista asennoista, jotka jo varmasti tiedätkin: lehmityttö, tai nainen päällä (35%), takaapäin (25%) ja lähetyssaarnaaja, tai mies päällä (23%).

 

Miksi nämä kolme – nainen päällä, takaapäin ja lähetyssaarnaaja – ovat monien naisten nautinnon avainasennot?

 

Nainen päällä/lehmityttö

Miksi se toimii: Nainen hallitsee tilannetta. Hän voi määrätä tahdin ja työntöjen syvyyden, vaihdellen eri syvyisten vajaiden tai syvien työntöjen välillä. Vaihtelu auttaa stimuloimaan hänen emättimensä herkintä aluetta, kolmasosaa sen etupuolesta.

 

Takaapäin

Miksi se toimii: Kun teette sen takaapäin, vehkeesi kärki koskettaa hänen kohdunsuutaan, joka on täynnä hermopäätteitä. Liiku hitaasti ja hellästi.

 

Lähetyssaarnaaja

Miksi se toimii: Asento on intiimi: voitte katsoa toisianne silmiin ja maksimoida ihokontaktin. Lisäksi naisesi nauttii kitkasta, jonka lantiosi liike kohdistaa hänen klitorikseensa.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Men¨s Health
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay