Näin eri horoskoopit päihittävät toisensa oveluudessa

7.12.2020

Oletko koskaan häikäissyt läheisiäsi oveluudellasi tai onnistunut vetämään toisia nenästä pelkästään älyllisillä kyvyilläsi? Jos olet, tiedät, että parempaa tunnetta saa hakea. Toisen älyttäminen ei ole helppoa ja se vaatii sekä analyyttisyyttä että aivoja. Sitä voidaankin kutsua erityiseksi kyvyksi, jonka oppimisessa voi kestää vuosia.

Jekuttajia on runsaasti erilaisia, ja horoskoopilla on paljon tekemistä sen suhteen, millainen jekuttaja sinä olet. Toiset ovat hienotunteisia älykköjä, jotka sanovat vain sanottavansa ja kävelevät pois virne naamallaan. Jotkut taasen ovat röyhkeämpiä tyyppejä, jotka rakastavat nostaa metelin ja varmistaa, että heidän oveluutensa uhriksi jääneet henkilöt kyllä huomaavat sen.

Seuraavaksi käymme läpi jokaiselle horoskoopille ominaiset vahvuudet, mitä tulee oveluudessa loistamiseen.

 

Oinas (Marras 21 – Huhti 19)

Oinas päihittää muut yksinkertaisesti tietämällä kaikesta kaiken. Oinaat myös nauttivat toisten nöyryyttämisestä ja antavat sen näkyä. Oinas ei anna armoa ja tarttuu kyllä tilaisuuteensa loistaa tiedoillaan, jos sellainen on näköpiirissä.

 

Härkä (Huhti 20 – Touko 20)

Härkä päihittää sinut itsetunnollaan. Härkä nimittäin uskoo aina omiin sanoihinsa, vaikka ne olisivatkin täyttä potaskaa. Härkä ei tunnusta tappiotaan koskaan eikä ota vastuuta teoistaan, mikä tekee härän älyllisestä haastamisesta hankalaa.

 

Kaksoset (Touko 21 – Kesä 20)

Kaksoset ovat käytännössä sadistisia, mitä tulee toisten kiusaamiseen oveluudella. Kaksoset voivat jopa nähdä vaivaa luodakseen tilanteen, jossa pääsee nöyryyttämään toisia. Lienee turhaa edes mainita, että kaksoset saavat älyllisistä riemuvoitoista runsaasti nautintoa.

 

Rapu (Kesä 21 – Heinä 22)

Rapu osaa vaikuttaa siltä, että hän todella välittää läheisistään ja tarjoaa mielellään apua ja oppeja heille. Mielikuva karisee kuitenkin usein nopeasti, sillä sitten kun Rapu ei enää jaksa esittää, saa hän sinut tuntemaan olosi täysin toopeksi.

 

Leijona (Heinä 23 – Elo 22)

Leijona on yksi niitä tähtimerkkejä, jotka nauravat sinulle samalla, kun hän yrittää kohottaa itseluottamustasi. Leijona katselee sinua nenänvarttaan pitkin ja odottaa tilaisuuttaan esittää häikäisevää älykkyyttään. Vaikka luulisitkin tietäväsi asioista leijonaa enemmän, älä edes vaivaudu hankaamaan vastaan. Leijona ei suostu perääntymään koskaan.

 

Neitsyt (Elo 23 – Syys 22)

Neitsyttä ei kiinnosta älylliset kamppailut lainkaan. Hänelle on täysin sama, päihittääkö hän läheisensä vai toisinpäin. Jos sinun siis tekee mieli haastaa neitsyt sanojen säilälläsi, älä vaivaudu.

 

Vaaka (Syys 23 – Loka 22)

Vaa’an voitonhimoisuus ja vahingoniloisuus saattaa mennä jopa lapselliselle tasolle. Vaaka innostuu päästessään älyllisessä mittelössä niskan päälle, ja juhlii voittoaan pitkään ja hartaasti.

 

Skorpioni (Loka 23 – Marras 21)

Skorpioneille voittaminen on kaikki kaikessa, se kuuluu olennaisesti skorpionin luonteeseen. Skorpionin mielestä sinä olet naiivi idiootti ja hän on uskomaton nero. Kaikessa on kyse kontrollista; Skorpioni saa olosi tuntemaan kuin olisit skorpionin omistamassa vankilassa kaukaisella saarella.

 

Jousimies (Marras 22 – Joulu 21)

Jousimies jättää älylliset kamppailut muille, sillä se tarkoittaisi ajautumista sosiaaliseen kanssakäymiseen toisen ihmisen kanssa. Jousimiehelle se olisi katastrofi. Jousimiehet ovat älykkäitä ja todennäköisesti voittaisivat sinut joka kerta, mutta he eivät koe sen olevan sen arvoista.

 

Kauris (Joulu 22 – Tammi 19)

Kauris elää nöyryyttääkseen muita, ja kun hän onnistuu siinä, se tuntuu luissa ja ytimissä. Älä edes vaivaudu haastamaan kaurista, sillä hän tietää kuitenkin kaikesta enemmän. Kauris nimittäin näkee elämän jatkuvana oppimisprosessina ja tekee paljon töitä ollakseen muita älykkäämpi.

 

Vesimies (Tammi 20 – Helmi 18)

Vesimies saa iloa muiden päihittämisestä. Vesimies ei vain sattumalta tartu tilaisuuteen häikäistä älykkyydellään. Sen sijaan vesimies voi käyttää tunteja sen suunnitteluun, kuinka hän nöyryyttää sinua tällä kertaa.

 

Kalat (Helmi 19 – Marras 10)

Kalat luovuttavat älylliset taistelut suosiolla. Se ei tarkoita, että he olisivat tyhmempiä tai perääntyjiä. Sen sijaan se on kalojen tapa taistella vastaan.

Kalat antavat sinun voittaa kaikki argumentit ja riidat kontrolloidakseen sinua. Jossain välissä kalojen nöyryyttäminen alkaa tuntua tylsältä, ja näin kalat loppujen lopuksi päihittävät sinut.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay.com