Kimppakiva on normaalia – mutta golden showerit ovat omituisia, väittää tutkimus

30.3.2018

Miehille on normaalia haaveilla kimppakivasta kahden naisen kanssa – erityisesti jos mies on naimisissa.

Naiset sen sijaan unelmoivat dominoinnin tai piiskaamisen kohteeksi joutumisesta, mikä on myös täysin normaalia. Mutta ihmiset, jotka fantasioivat “golden showerista”, eli niin sanotusta virtsakylvystä, ovat hieman omituisia.

Näin kertoo Montrealin yliopiston teettämä vakava, mutta hieman tyly akateeminen tutkimus, joka yritti selvittää yleisimpien fantasioiden lisäksi myös hieman harvinaisemmat fantasiat.

 

Lue myös: 5 ovelaa tapaa selvittää, mistä miehesi TODELLA fantasoi

 

Naiset haaveilevat piiskaamisesta, sitomisleikeistä tai pakotetusta seksistä

Tutkimuksessa oli mukana 1517 kanadalaista aikuista. Tulosten mukaan 60% naisista haaveilee seksuaalisesta alistumisesta, kuten piiskaamisesta, sitomisleikeistä tai pakotetusta seksistä.

Tämä voi selittää 50 Shades of Grey-kirjan suosion, tutkijat kertovat. Miehet sen sijaan fantasioivat normaalisti kimppakivasta, anaaliseksistä ja siitä, että he saisivat katsella kumppaniaan harrastamassa seksiä toisen miehen kanssa.

Tutkimus oli uraauurtava, sillä se keskittyi opiskelijoiden sijaan aikuisiin. Tutkittavien keskimääräinen ikä oli 30.

 

”On olemassa paljon enemmän yleisiä fantasioita kuin epätyypillisiä fantasioita”

Tutkijat kertovat: “Kliinisesti tiedämme, mitä seksifantasiat ovat: ne sisältävät pakottamista, kipua tai ne ovat välttämättömiä nautinnon tuottamisessa. Mutta mitkä sitten ovat epänormaaleja tai omituisia fantasioita? Selvittääksemme asian, kysyimme asiaa normaaleilta ihmisiltä.”

“Päätavoitteemme oli määrittää seksifantasioiden normit, jotta voisimme myöhemmin määrittää erilaisia poikkeamia. Mutta kuten epäilimme, on olemassa paljon enemmän yleisiä fantasioita kuin epätyypillisiä fantasioita.”

 

Lue myös: Naisten 10 suosituinta seksifantasiaa

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Jasper Graetsch