9 Googlatuinta seksikysymystä, ja vastaukset niihin

20.11.2017

Monia meitä kiinnostaa, kuinka tuottaa naiselle orgasmi. Ja se on ihan ymmärrettävää, onhan kyse hieman monimutkaisemmasta asiasta kuin miehen orgasmista. On kuitenkin suositeltavaa kysyä asiasta suoraan naiselta googlaamisen sijaan. Monet myös etsivät tietoa G-pisteen sijainnista, keinoista kasvattaa penistä ja seksitaudeista.

Tässä kysymysten top 10 ja vastaukset niihin:

 

Missä on G-piste?

G-pisteen varsinainen sijainti on edelleen kiistanalainen. Jotkut väittävät, että G-pisteen stimuloinnilla voi laukaista uskomattomia orgasmeja, kun taas jotkut uskovat, että G-pistettä ei edes ole olemassa.

Mutta ne, jotka uskovat G-pisteen olemassaoloon, olettavat usein, että piste sijaitsee pari senttiä vaginan sisällä vaginan yläseinämässä, vatsan puolella. Kyseinen kohta tuntuu hieman paksummalta, kohonneelta ja sienimäiseltä. Kuten kerrottua, tarkka sijainti on edelleen epäselvä (jotkut uskovat G-pisteen olevan klitoriksen osa, joka jatkuu vaginassa, joidenkin mielestä G-piste on mekanismi, joka estää naista virtsaamasta kesken seksin).

Monet naiset kuitenkin kertovat saavansa uskomatonta nautintoa G-pisteen stimuloinnista. Paras tapa G-pisteen löytämiseen on kokeilla sormella emättimen yläseinämiä. Kun piste löytyy, voit tunnustella miltä se tuntuu ja jatkaa kokeiluja.

Tyynyn asetteleminen naisen takamuksen alle voi edesauttaa peniksen osumista G-pisteeseen yhdynnän aikana, mutta älä panikoi, jos et löydäkään pistettä. Keskustele kumppanisi kanssa, kokeilkaa eri asioita ja keskity klitorikseen, jos G-piste ei olekaan kultakaivos.

 

Kuinka tuottaa naiselle orgasmi?

Kysy häneltä. Jokainen nainen on erilainen ja tykkää erilaisista asioista. Hän todennäköisesti tuntee itsensä Googlea paremmin, joten kannattaa avata suu ja kysyä, mikä hänelle sopii ja miten seksiä voisi hänen mielestään parantaa.

Yleisesti ottaen, suurin osa naisista ei saa orgasmia pelkästä penetraatiosta. Joten jos haluat saavuttaa naisesi kanssa kliimaksin, keskity esileikkiin, suuseksiin, vibraattoreihin, sormitukseen ja niin edelleen. Anna esileikille penetraatiota enemmän aikaa, ja keskity klitorikseen.

Lue myös: Naiset paljastavat kolme parasta orgasmiin johtavaa seksiasentoa

 

Pääseekö herpeksestä eroon?

Herpekseen ei ole lääkettä, joten siitä ei voi päästä lopullisesti eroon. Voit kuitenkin kontrolloida oireita ja taudin leviämistä kumppaneillesi lääkkeillä.

 

Kuinka päästä eroon kondyloomasta?

Älä ikinä yritä parantaa kondyloomaa kotikonstein. Jos luulet saaneesi kondylooman, mene välittömästi lääkäriin saadaksesi apua.

Älä käytä reseptivapaita lääkkeitä, sillä niitä ei ole tarkoitettu herkille sukupuolielimille. Lääketieteen ammattilaiset käyttävät erilaisia lääkkeitä tai kryoterapiaa taudin hoitoon. Hoitojakson ajan seksistä on myös pitäydyttävä.

 

Kuinka penistä voi kasvattaa?

Peniksen kasvattaminen ei käytännössä ole mahdollista ilman leikkausta tai peniksen vahingoittamista. Jätä väliin hämärät kotikonstit ja yritä ymmärtää, ettei koolla oikeasti ole hirveästi merkitystä seksuaalisen nautinnon tuottamisessa. (Muistatko mitä sanoimme siitä, ettei penetraatio ole kaikki kaikessa? Ja että G-piste on vain pari senttiä vaginan sisällä?)

Jos olet itsetietoinen, voit kokeilla eri asentoja, kuten doggy styleä, mikä saa penetraation tuntumaan syvemmältä.

Lue myös: 5 asentoa, joissa saatte orgasmin samaan aikaan

 

Kuinka peniksen voi mitata?

Kahdella tavalla – kun penis on löysänä ja kun se on erektiossa. Mitataksesi velton mitan, pidä huoli siitä, ettet ole kylmissäsi. Mittaa penis viivoittimella tai rullamitalla aloittaen peniksen juuresta vatsan puolelta. Keskimääräinen mitta veltolle penikselle on noin 8,9 senttiä.

Mitataksesi pituuden erektiossa, tee sama toimenpide erektoituneelle penikselle. Keskimääräinen pituus erektiossa on noin 12,7 senttimetriä. Mutta muista, koko ei ole oikeasti niin tärkeää, eikä kumppanisi tule mittaamaan penistäsi viivoittimella tarkistaakseen, että se on tarpeeksi pitkä.

 

Kuinka vanha pitää olla, että voi ostaa kondomeja?

Kondomin ostolle ei ole ikärajaa. Niitä jaetaan myös ilmaiseksi terveyskeskuksissa.

Lue myös: 12 seksikysymystä joita et kehtaa kysyä

 

Kuinka asettaa penis emättimeen?

Ensiksi on oltava varma, että molemmat osapuolet haluavat varmasti sitä. Molempien tulee olla innoissaan ja halukkaita seksiin. Onkin syytä panostaa esileikkiin, jotta vagina kostuu riittävästi (jos ei, liukuvoide auttaa) ja penis saavuttaa erektion.

Kun olette molemmat valmiita, peniksen liu’uttaminen sisään on helppoa. Voit pyytää myös kumppaniltasi apua tähtäämisessä. Aloita hitaasti ja varmista, että kaikki on hyvin ennen kovempaa tahtia.

 

Kuinka kauan seksi kestää?

Riippuu täysin siitä, miten määrittelet seksin (esileikkiä ei tulisi laskea), mutta seksi voi kestää käytännössä niin pitkään kuin haluat. Aikarajaa ei ole. Keskimääräinen kesto penetroimiselle on vain noin 8 minuuttia. Kannattaakin käyttää huomattavasti enemmän aikaa esileikkiin.

Lue myös: Missä seksiasennossa miehet kestävät pidempään? – Tutkimus paljastaa

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Stas Svechnikov