7 ehdotusta: Kokeile näitä seksiasentoja, kun olet vielä nuori ja notkea

8.10.2016

Kenties käyt joogassa tai Pilateksessa joka toinen päivä ja saat taivutettua vartalosi kaikenlaisiin luoviin asentoihin. Se ei ole pelkästään hyväksi sinulle, vaan myös seksielämällesi. Todellisuudessa olemme muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta tällä hetkellä taipuisampia, kuin tulevaisuudessa. Kykenemme nyt asioihin, joita tulemme viiden tai kymmenen vuoden kuluttua muistelemaan kaiholla, toivoen, että olisimme arvostaneet niitä enemmän.

 

Olisi korkea aika alkaa arvostaa näitä kykyjä. Hyödynnä nuoruutesi ja notkeutesi muuhunkin, kuin lankutusennätyksiin. Maailmassa on mahtavia seksiasentoja, jotka hyödyntävät uskomatonta taipuisuuttasi, kun se on vielä tallella. Muista hyödyntää sitä, ennen kuin ikä kangistaa sinut!

 

Slaavikyykky

Slaavikyykyssä nainen nousee miehen päälle tämän maatessa selällään. Sen sijaan, että nainen olisi polvillaan, hän tukeekin itseään jaloillaan ja ratsastaa miehellä kyykkyasennossa. Kuten ratsastuksessa, eniten työtä tekevät etu- ja takareidet sekä alavatsan ja lantion lihakset, joka vaatii huomattavaa kuntoa sekä notkeutta, selostaa Sssh.com:in Coleen Singer

 

Tasopano

Tämä asento vaatii notkeutta, ja siihen liittyy seksin harrastaminen keittiön tasolla tai pöydällä.

”Sen sijaan, että vain seisot ja nojaat eteenpäin ja annat miehen ottaa sinut takaapäin, vie asento uudelle tasolle ja nosta toinen jaloistasi pöydälle,” vinkkaa Singer. Bonus: Tämä asento mahdollistaa erittäin syvän penetraation.

sexb

 

Paalutuskone

Tämä on klassinen asento pornoelokuvista, jonka olet jo hyvinkin saattanut nähdä. ”Se tehdään yleensä olohuoneen sohvalla niin, että nainen makaa lattialla selällään jalat ilmassa. Mies ottaa kiinni naisen nilkoista ja ”paaluttaa” häntä kyykäten. Useimmat miehet eivät jaksa jatkaa tätä kovin pitkään, joten älkää jatkako tässä asennossa liian kauaa, ettei mies saa jalkakramppia, joka pilaa aina seksin tunnelman.,” neuvoo Singer.

 

Eteentaivutus

Tässä asennossa partneri seisoo takanasi ja kurkotat itse eteenpäin hänen edessään, ottaen käsilläsi tukea lattiasta. Tämä on hyvin samankaltainen asento, kuin eteentaivutus joogatunnilla.

”Aseta jalkasi lantion leveyden etäisyydelle toisistaan, tai seiso leveämmin, mikäli se mahdollistaa syvemmän, nautinnollisemman penetraation. Tämä seksiasento antaa miehelle kaunista katsottavaa, lisäksi pääset helposti käsiksi klitorikseesi. Kurota siis ylöspäin ja anna itsellesi kaipaamasi lisästimulaatio kädelläsi tai vibraattorilla!” sanoo sekspertti Dana Myers.

 

Ballerina

Aloittakaa niin, että seisotte kasvokkain.

”Nainen nostaa toisen jalan ylös, pitäen sen suorana, ja nojaa jalalla miehen olkapäähän. Koska tuet itseäsi yhdellä jalalla, etkä toivottavasti venäytä nostettua jalkaasi, mies on tässä asennossa vastuussa kaikesta liikkeestä. Voit kokeilla tätä myös makuulla, jalka nostettuna, jos seisominen tuntuu alkuun vaikealta,” sanoo Antonia Hall, psykologi, parisuhde-ekspertti, sekspertti, sekä The Ultimate Guide to a Multi-Orgasmic Life -kirjan kirjailija.

sexc

 

Silta

Mies muodostaa vartalollaan sillan, ja nainen nousee taaksepäin taipuneen miehen päälle hajareisin. ”Nainen siirtää painoaan varpailta kantapäille liikkuessaan miehen päällä ylhäältä alas. Nainen hallitsee vauhtia ja syvyyttä, ja hän voi vapaiden käsiensä ansiosta stimuloida klitoristaan lisätäkseen nautintoaan. Olkaa varovaisia ja viipykää asennossa vain vähän aikaa, sillä veri pakkautuu miehen päähän,” varoittaa Hall.

 

Propelli

Aluksi nainen makaa selällään, jalat levällään.

”Mies asettuu naisen päälle niin, että hänen kätensä ovat lähellä naisen jalkoja, ja jalat naisen päähän päin suunnattuina. Miehen on työnnyttävä naisen sisään varovasti, jotta paikat eivät taivu epämiellyttävästi. Ollessaan sisällä hän liikuttaa lantiotaan pienin, hitain kierroksin, kuin propelli, veivaten teitä molempia voimakkaan nautinnollisesti,” sanoo Hall.

LUE LISÄÄ: SEKSI & ROMANTIIKKA JUTTUJA

 

Lähde: Your Tango

Artikkelikuva: Pixabay

Sisältökuva 1: Pixabay

Sisältökuva 2: Pixabay