5 horoskooppia, jotka riitelevät eniten

30.3.2020

Elämässäsi on tiettyjä ihmisiä, joille voit puhua kaikesta, ja sitten on ihmisiä, joille puhuminen tuntuu siltä, kuin kävelisit munankuorilla. Et ole aina varma, mitä sanoa, kun puhut heille, koska he voivat rähähtää hetkenä minä hyvänsä. Etkä ikinä tiedä, miksi he edes kiivastuvat. Mutta jos asiaa ajattelee, usein suuttuvilla ihmisillä on tietyt horoskooppimerkit.

Tietyn horoskoopin omaavat ihmiset voivat muuttaa normaalin keskustelun hetkessä tuliseksi tappeluksi. Ja riippuen omasta merkistäsi, voit suhtautua riidan haastamiseen hyvin, tai sitten saatat turhautua täysin.

Lue eteenpäin ja selvitä 5 horoskooppimerkkiä, jotka tappelevat eniten, ja opi muutama vinkki, miten käsitellä näiden merkin omaavia ihmisiä.

 

1. Skorpioni (Loka 23 – Marras 21)

Skorpionit eivät ole niinkään pitkävihaisia, mutta he kiivastuvat salamannopeasti. Jos ärsytät skorpionia, huomaat sen välittömästi.

Heidän persoonallisuutensa muuttuu täysin ja adrenaliini alkaa virtaamaan. Keskustelu kiihtyy nollasta sataan ennen kuin ehdit edes tajuta. Ja sen sijaan, että edessä olisi järkevä tappelu, skorpioni todennäköisesti iskee sinua loukkaavasti hyvin pian.

Jos loukkaat skorpionia, pysy rauhallisena äläkä ainakaan kiivastu itse. Peräänny ja pyydä anteeksi, vaikka et tietäisikään, miksi pyydät anteeksi.

 

2. Härkä (Huhti 20 – Touko 20)

Härkä ei ole luonnollinen tappelija, ellet uhkaa sitä. Härkä ei haasta kanssasi riitaa, mutta jos päädytte tappelemaan, yritä tottua siihen, sillä riita ei lopu aivan hetkessä.

Härkä ei ikinä myönnä olevansa väärässä, koska he eivät usko olevansa väärässä. Härät ovat itsevarmoja ja puolustavat vakaasti toimiaan, vaikka todisteet olisivatkin heitä vastaan.

Et välttämättä voita riitaa härän kanssa, joten yritä lopettaa se välittömästi tai valmistaudu luovuttamaan.

 

Lue myös: Näin voitat väittelyn horoskooppimerkkisi perusteella

 

3. Leijona (Heinä 23 – Elo 22)

Leijonan persoona on tulinen. Leijona voi olla paras ystäväsi, mutta myös pahin vihollisesi. Kun riitelette aiheesta, joka olisi helppo ratkaista, leijona mielellään pitkittää riitaa ja enemmänkin voimistaa sitä, erityisesti jos ärsytät leijonaa henkilökohtaisesti. Odota loukkaavaa puhetta, syytöksiä ja sääntöjen puutetta, kun riitelet leijonan kanssa.

Mitä enemmän puolustat itseäsi, sitä enemmän riita eskaloituu. Parhaiten laimennat riitaa pyytämällä anteeksi. Yritä löytää leijonasta edes hieman empatiaa ja pyri rauhoittelemaan häntä. Yritä selvittää, miten ärsytit häntä ja vältä ärsyttämästä häntä jatkossa.

 

4. Rapu (Kesä 21 – Heinä 22)

Ravut voivat olla hiljaisia ja tunneälykkäitä sekä kypsiä, mutta heidän tunteensa ovat syvällä. Ole erityisen varovainen, kun puhut ravulle herkästä aiheesta, sillä jos loukkaat hänen tunteitaan, rapu ei anna anteeksi. Rapu voi palata riitaan vielä kuukausien tai vuosienkin jälkeen, vaikka riita olisikin sovittu.

Valitse siis sanasi varovaisesti ja vaikutti rapuystäväsi sitten kuinka viisaalta ja rauhalliselta tahansa, ole hellä sanojesi kanssa ja ajattele pitkään, ennen kuin sanot mitään.

 

5. Kaksoset (Touko 21 – Kesä 20)

Kaksoset eivät ole tappelijoita, mutta heidän persoonansa on täyttä arpapeliä. Riippuen heidän mielentilastaan voivat he reagoida tiettyihin keskusteluihin aivan eri tavoin. Jos kaksosella on erityisen tunteellinen päivä menossa, saatat tulistuttaa hänet täydellisesti, jos valitset sanasi väärin. Jos kaksonen on taasen itsevarmalla päällä, voit keskustella hänelle mistä vaan.

Ennen kuin keskustelet herkästä aiheesta kaksoselle, valmistaudu kahteen eri reaktioon. Kaksonen saattaa kuunnella sinua avoimella sydämellä, mutta hän saattaa myös pahoittaa mielensä täysin ja vetäytyä kuoreensa.

 

Lue myös: Onko horoskooppimerkkisi yksi näistä kuudesta? -Jos on, osaat lukea ihmisiä paremmin kuin muut

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Bustle.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay