Onko horoskooppimerkkisi yksi näistä kuudesta? – Jos on, osaat lukea ihmisiä paremmin kuin muut

22.9.2020

Kuuluuko horoskooppimerkkisi intuitiivisten merkkien joukkoon? Vaikka horoskooppisi voikin kertoa paljon hyvistä ja huonoista puolistasi, ei se aina osaa määrittää kuudetta aistiasi. Onneksi astrologia auttaa löytämään lisää vastauksia.

Mutta mitä intuitiivisuus tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että tiedät kumppanisi saavan työn, jota varten hän kävi juuri haastattelussa, tai kun tiedät, että tulet kuulemaan pian ihmisestä, kenelle et ole puhunut kuukausiin.

Intuitio on pieni ääni päässä, joka meillä kaikilla on, mutta jota emme kaikki kuuntele. Kyse on aavistuksesta, tunteesta ja vainusta. Se on tietoa ilman tietämystä. Usein jätämme intuitiomme huomiotta ja saamme katua sitä myöhemmin.

Kuuntele siis sisäistä ääntäsi, mutta tee se viisaasti. Tässä kuusi eniten intuitiivista horoskooppimerkkiä:

1. Rapu (Kesä 21 – Heinä 22)

Ravut ovat sekä intuitiivisia että erittäin tietoisia tunteistansa. Ei olekaan yllättävää, että he kuuntelevat aina sisäistä ääntään. Ravut eivät vain kykene tunnistamaan läheistensä tunteita erinomaisesti – he pystyvät myös tulkitsemaan täysin tuntemattomia ihmisiä.

Rapujen intuitiivisuus voi olla syy sille, miksi monien mielestä ravut ovat parhaita keskustelukumppaneita. Ravut ymmärtävät ihmisten tunteet selittämättäkin.

 

2. Kalat (Helmi 19 – Maalis 20)

Intuitiivisilla ihmisillä on taipumus luovuuteen ja kalat ovat horoskooppimerkeistä kaikista luovimpia. Joskus kalojen inspiraatio huokuu intuitiosta. He vain seuraavat intuitiotaan ilman erityistä syytä, mikä johtaa usein fantastisisiin tuloksiin.

Ei kannata miettiä, mistä kalojen luovuus kumpuaa, sillä se tulee jostain syvältä sisältä paikasta, jota useimmilla meistä ei ole. Kalat ovat äärettömän herkkiä tunnistamaan tulevia ja merkittäviä tapahtumia, vaikka niistä ei olisikaan vielä havaittavissa mitään merkkejä.

 

Lue myös: Näin voitat väittelyn horoskooppimerkkisi perusteella

 

3. Skorpioni (Loka 23 – Marras 21)

Skorpionit ovat todella intuitiivisia erityisesti toisia ihmisiä kohtaan. Skorpionit osaavat haistaa valheen, vaikka sitä yritettäisiinkin peitellä.

Skorpionit ovat erittäin itsetietoisia ja tunnistavat omat motivaationsa ja tarpeensa. He tietävät, mitä tekevät ja ajattelevat ja miksi. Et voi huijata skorpionia, koska he eivät pysty huijaamaan edes itseään.

 

4. Neitsyt (Elo 23 – Syys 22)

Neitsyet ovat erityisen tarkkaavaisia, mikä voi olla myös syy heidän intuitiivisuuteensa – neitsyiltä ei nimittäin jää ikinä mikään huomaamatta. He havaitsevat kaikki pienetkin asiat ympärillään, erityisesti sellaiset, jotka kukaan muu ei tunnu huomaavan.

Neitsyillä on tapana ylianalysoida kaikkea. Heille kaikki on yhtä suurta mysteeriä ja he haluavatkin usein löytää syvällisiä merkityksiä havainnoilleen.

 

5. Vaaka (Syys 23 – Loka 22)

Vaa’at ovat erittäin tietoisia kaikesta: heidän persoonastaan, tunteistaan ja ympäröivästä maailmasta. Heidän intuitiivisten taitojen ansiosta he myös kykenevät välttämään potentiaalisia riskejä ja uhkia. Se ei kuitenkaan tee vaaoista yhtään sen pessimistisempiä.

Vaaoilla on kyky nähdä asioiden valoisa puoli silloinkin, kun kaikki muut ovat menettäneet toivonsa. Vaa’at osaavat huomata asioiden monipuolisuuden ja tulkitsevat tilanteita eri perspektiiveistä, erityisesti riitatilanteissa. Vaa’at eivät ajattele mustavalkoisesti, sillä he tietävät, että asiat eivät ole ikinä yksinkertaisia.

 

6. Kaksoset (Touko 21 – Kesä 20)

Kaksoset ovat erittäin sosiaalisia ihmisiä ja he tietävät aina, mitä sanoa kommunikaatiotilanteissa. Kaksoset tietävät, mitä olet sanomassa ennen kuin sanot sen ja heillä on myös taipumusta lopettaa toisten lauseita.

Kaksoset ovat mukautuvia ja heidän intuitionsa auttaa heitä käyttäytymään oikein kaikissa tilanteissa. Kaksonen osaa antaa hyvän ensivaikutelman – se voi johtua intuitiosta tai jostain muusta, mutta kaksosilla on ainakin erittäin lennokkaita unia. Ehkä nämä unet antavat heille viestejä ja ohjeita elämään.

 

Lue myös: Horoskooppi kertoo: tällaisen miehen kanssa et sovi yhteen

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Yourtango.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Felix Russell-Saw