12 pientä lausetta, jotka ovat muuttaneet elämiä

3.7.2018

Reddit-käyttäjä AWWWshetz aloitti keskusteluketjun, jossa hän pyysi muita Reddit-sivuston käyttäjiä jakamaan lauseita, jotka ovat mullistaneet kirjoittajiensa elämän täysin. Tässä muutamia parhaita paloja:

1. Itsensä tuntemisesta:

”Ihminen jonka kanssa tulet olemaan eniten elämässäsi, olet sinä itse. Pyri siis olemaan mahdollisimman mielenkiintoinen tyyppi.”

2. Nolostumisesta:

”Mieti koska viimeksi nolostuit. Muistat varmaan hyvin. Nyt mieti, koska viimeksi joku muu nolostui. Aika paljon vaikeampaa muistaa, vai mitä? En enää juurikaan stressaa nolostumisesta, koska kukaan muu tuskin kuitenkaan muistaa sitä!”

3. Tunteista:

Äitini oli kuolemassa. Ystäväni sanoi minulle: ”Sinulla on koko elämäsi aikaa antaa tunteillesi valta asiaa käsitellessäsi. Älä päästä tunteitasi valloilleen äitisi seurassa.” Opin tästä että omat tunteeni eivät aina ole tärkein asia, ja että tunnekuohuja voi siirtää. Tämä taito on palvellut minua hyvin monissa tilanteissa.

4. Sen oikean löytämisestä:

”Kun olin vielä nuori, kerroin ystävälleni siitä miten halusin löytää oikean ihmisen rinnalleni. Ystäväni sanoi: ”Kaikki aina etsivät sitä oikeaa, mutta kukaan ei keskity olemaan se oikea.” Tämä lause todella pysäytti minut.

5. Koirista:

”Älä ole mulkvisti koiraasi kohtaan. Koira on elämässäsi vain muutamia vuosia, mutta sinä olet koirasi elämässä alusta loppuun asti.”

6. Avoimesta mielestä:

”Jos luulet tietäväsi jotain, etsi joku joka on eri mieltä ja kuuntele. Tämä lause muutti ajattelutapani pysyvästi, ja edelleen koitan opetella paremmaksi kuuntelijaksi – vaikeinta nimittäin on että oikeasti myös kuuntelee.”

7. Kuolevaisuudesta:

”En pelkää kuolemaa. Kuolema on panos joka on asetettava, jotta voi pelata peliä nimeltä elämä.” -Jean Girraudoux

8. Elämän mittaisesta oppimisesta:

”Jokainen ihminen jonka tapaat, tietää asioita joita sinä et tiedä. Isoisäni sanoi tämän, ja mielestäni se on erinomainen muistutus siitä että lähimmäisemme ovat kaikki opettajia.”

9. Siitä miten sinut muistetaan:

”Ihmiset eivät muista sinua siitä mitä olet sanonut, vaan siitä miten olet saanut heidät tuntemaan.”

10. Ajan kulumisesta:

”On hassua miten päivät kuluvat eikä mikään tunnu muuttuvan, mutta kun katsot taaksepäin, huomaat kaiken muuttuneen.” -C.S. Lewis

11. Epämukavuusalueesta:

”Eräs hyvä ystäväni kerran sanoi: Sinun tulee tuntea olosi mukavaksi silloinkin kun on epämukavaa.”

12. Sisäisestä motivaatiosta:

”Tee asioita tehdäksesi niitä, älä siksi että saisit ne tehtyä.”

Lisää hyvän mielen juttuja

Lähde: BuzzFeed
Kuva: Unsplash / Nghia Le