10 kysymystä intiimeistä hetkistä – näihin onnelliset parit jo tietävät vastaukset

11.8.2018

Petipuuhat ovat usein suuressa roolissa, kun puhutaan onnellisesta parisuhteesta. Toimiva intiimi kanssakäyminen parisuhteessa ei ole kuitenkaan itsestäänselvyys vaan vaatii työtä. Jos tiedätte toistenne vastaukset näihin kymmeneen kysymykseen, olette jo pitkällä!

 

1. Kuinka tärkeää intiimi kanssakäyminen teille on?

Tämä aihe voi olla yksi syypää moneen avioeroon. Jokaisessa parisuhteessa intohimoon tulee ylä- ja alamäkiä. On tärkeää pystyä keskustelemaan avoimesti siitä, miten tärkeää seksi teille on; miten pitkään petipuuhien tulisi kestää ja kuinka usein sitä tulisi harrastaa.

 

2. Kerrotaanko entisten kumppanien määrä vai ei?

Jotkut haluavat tietää, toiset eivät. Kumpikin on hyvä vaihtoehto. Jos jompikumpi teistä on utelias asian suhteen kannattaa pohtia mitä toisen on syytä tietää ja mitä on viisaampi jättää kertomatta.

 

3. Millaisia kumppanin edelliset seksikokemukset ovat olleet?

Tämä on melko tärkeä asia tietää, jota voit ymmärtää kumppanisi seksuaalisuutta. Se auttaa sinua ymmärtämään onko kumppanisi tullut tyydytetyksi edellisissä suhteissa vai onko hän joutunut kokemaan alistamista. Jos kumppaniasi on käytetty hyväkseen, onko hän valmis puhumaan siitä? Jos ei, häntä ei pitäisi painostaa.

 

4. Mitä ehkäisyä käytätte?

Onnellisessa parisuhteessa ei tarvitse pelätä raskaaksi tulemisen mahdollisuutta silloin kun se ei ole tarkoitus. Keskustelkaa, mikä ehkäisymuoto on teille paras, ja ja tutustukaa siihen molemmat, jotta ymmärrätte, miten se toimii. On myös tärkeää tietää, onko kumppanillasi ollut sukupuolitauteja.

 

5. Tiedättekö toistenne erityismieltymykset?

On tärkeää tietää toisen mieltymys epätavallisempiin intiimeihin leikkeihin ja sopia siitä mikä teille on luvallista ja mikä kiellettyä.

 

6. Tiedätkö kumppanisi fantasioista?

Kun intiimi kanssakäyminen kaipaa piristystä, ei mikään ole parempaa kuin että tiedät kumppanisi fantasian ja voit toteuttaa sen.

 

7. Mitkä seksuaaliset sanat, lauseet tai mielikuvat kuvottavat toista?

Keskustelkaa aiemmista kokemuksista, jotta vältytte tunnelman täydelliseltä latistumiselta. Mikä sytyttää toisen saattaa kuvottaa toista.

 

8. Mitä kumppanisi tekee mieluiten petipuuhien jälkeen?

Tämän tiedostaminen auttaa huomioimaan toisen tunteita. Toiset haluavat jäädä sänkyyn halailemaan, toiset eivät. Toinen saattaa haluta keskustella rakkaudesta, toinen käydä nukkumaan.

 

9. Mitä mieltä olette pornon katsomisesta?

Haluatteko olla kokonaan katsomatta vai katsoa yhdessä? Pitääkö kumppanisi pettämisenä sitä jos sinä katsot aikuisviihdettä yksin?

 

10. Mitä mieltä olette seksistä muiden kuin oman kumppanin kanssa?

Se ei ole automaattisesti pettämistä. Voihan olla, että teillä on avoin parisuhde tai jokin muu järjestely. Kaikki käy, kunhan olette yhtä mieltä asiasta!

 

LUE LISÄÄ: INTIIMI KANSSAKÄYMINEN JA ROMANTIIKKA JUTTUJA

LUE LISÄÄ: LIFESTYLE JA VAPAA-AIKA JUTTUJA

 

Lähde: Self.com

Artikkelikuva: Unsplash / Toa Heftiba