Tätä mieltä miehet ovat oikeasti naisten häpykarvoituksesta

21.1.2018

Häpykarvoitus. Joko sitten rakastit tai vihasit sitä, meillä kaikilla on sitä – ellemme ole poistaneet sitä. Mikä tarkoittaa myös sitä, että meillä kaikilla on mielipiteemme siitä.

Vaikka miesten siistiytymistavat hiljalleen tulevatkin osaksi häpykarvoituskeskustelua, useimmiten naisten karvojen ajelu on enemmän esillä. Tärkeintä on muistaa, että karvojen ajelua tehdään itseä varten ja on syytä unohtaa, mitä muut ihmiset ajattelevat.

Onkin aina mielenkiintoista selvittää miesten mieltymyksiä naisten häpykarvoituksen suhteen. Kysyimme yli 5000 mieheltä heidän häpykarvoitusmieltymyksistään. Tutkittavat jakautuivat tasaisesti kaikkiin ikäluokkiin.

 

9 prosenttia miehistä lopettaisi treffit tai seksisession naisen karvoituksen takia

Mielenkiintoista kyllä, 84 prosenttia tutkittavista omasivat mielipiteen naisten häpykarvoituksesta, mutta vain 9 prosenttia lopettaisi treffit tai seksisession naisen karvoituksen takia. Joten ehkäpä miehet eivät välitäkään asiasta aivan niin paljon. Näyttääkin siltä, että vastaavasti miesten häpykarvoituksesta tulee naisten häpykarvoitusta suositumpi puheenaihe.

On kuitenkin syytä muistaa, että loppujen lopuksi naisten ei tulisi pätkääkään välittää siitä, mitä mieltä miehet ovat heidän karvoituksestaan.

 

Lue myös: Miehet suosivat naisia, jotka käyttävät vähemmän meikkiä – tutkimukset todistavat

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Marvin Meyer