Orgasmimeditaatio – uusi hyvinvointitrendi, jossa naiset antavat tuntemattomien hieroa vaginoitansa

9.2.2018

Jooga ja mielikuvaharjoitteet ovat menneen talven lumia. Ehkä sinunkin olisi aika kokeilla uusinta hyvinvointitrendiä suoraan New Yorkista: orgasmimeditaatiota.

Eräs yritys tarjoaa vaginanhierontapalveluita, joiden tavoitteena on tuottaa naisille todellisia rentoutumisen tunteita.

 

Orgasmihieronnassa orgasmia rakennetaan erilaisten kokemusten kautta

Asiantuntijoiden mukaan orgasmimeditaatio sopii erityisesti niille, jotka ovat hyviä mielihyvän tuottamisessa, mutta jotka eivät ole niin sinut mielihyvän vastaanottamisessa. Orgasmihieronnassa orgasmia rakennetaan erilaisten kokemusten kautta pelkän kliinisen ja nopean tulemisen sijaan.

Hierontaan voi mennä oman kumppanin kanssa tai hierontaa voi tilata myös täysin tuntemattomalta ihmiseltä. Halusit sitten kenen tahansa hierovan klitoristasi, ainakaan sinun ei tarvitse tehdä hieromista itse.

 

Hieronta yhdistelee meditaation voimaa ja huolenpitoa syviin orgasmikokemuksiin

OneTaste, hierontoja järjestävä yritys, kuvailee hierontaa ”toisen ihmisen kanssa tehtävänä tietoisuusharjoituksena”.

”Hieronnan aikana toinen henkilö hieroo toisen klitorista 15 minuutin ajan tavoitteenaan ainoastaan tuottaa nautintoa. Hieronta yhdistelee meditaation voimaa ja huolenpitoa syviin orgasmikokemuksiin.”

Yrityksen mukaan hieronta auttaa ihmistä muuttumaan empaattisemmaksi, sosiaalisemmaksi ja jalomielisemmäksi. ”Orgasmi vahvistaa ja voimistaa perinteistä orgasmikokemusta paljastamalla sen todellisen luonteen,” OneTaste kuvailee esitteessään.

”Vaikutukset terveyteen, onnellisuuteen ja ihmissuhteisiin ovat merkittäviä.” Hierontakurssit ovat kuitenkin suosittuja eivätkä ne myöskään ole aivan ilmaisia: kolmen päivän kurssi maksaa noin 500 puntaa.

 

Lue myös: Orgasmin 6 yllättävää kauneushyötyä

Lue lisää: terveys & hyvinvointi uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Pixabay / Studio-Dee