8 merkkiä, joista tiedät olevasi kahviaddikti

21.3.2020

1. Päiväsi ei ala ennen aamukahvia

Se, että liikkuu, ei tarkoita että olet hereillä. Vasta ensimmäisen kahvikupposen jälkeen alkavat lamput päässä palaa. Ja auta armias, jos joku tollo alkaa kyselemään, ylipäätänsä yhtään mitään, ennen ensimmäistä kuppia. Silloin voi päästä helvetti irti.

 

2. Vasta kolmas kuppi toden sanoo.

Ja siis ollaan edelleen aamukahvissa. Ensimmäinen sytyttää valot, toinen kuppi mahdollistaa asioiden sisäistämisen ja kolmas kuppi antaa voimaa aloittaa muut aamutoimet. Kun kahvi alkaa kunnolla vaikuttamaan, niin uskot hetken, että pystyt mihin vaan!

 

3. Kahvi aiheuttaa sinulle vainoharhoja.

Ajoittain kätesi tärisevät, suupielet nykivät, tunnet outoja pistoja ja alat kuvittelemaan niitä lisää. Pelkäät, että olet ottanut yliannostuksen, kun samaan aikaan harkitset santsikupin ottamista.

 

4. Kofeiiniton kahvi on sinulle outo juttu.

Et ymmärrä alkuunkaan tätä keksintöä, haluaisit äänestää sen vuosituhannen turhakkeeksi. Ylipäätänsä kofeiinittomasta kahvista puhuminen saa pannusi kiehumaan. eihän kahvista saa ottaa tärkeintä ominaisuutta pois, eihän?

 

5. Maailmasta on tullut sinun mielestäsi hidas

Mutta, asian todellinen laita ei olekaan niin. Oma kahvilla kiihdytetty elämänrytmisi saa sinut puhumaan ja toimimaan ylikierroksilla. Työkaverien jutut alkavat kyllästyttää ensimmäisen lauseen puolessa välissä ja ryhmätyöt tekisit mieluummin yksin, koska ne tulisi nopeammin tehdyksi. Näin ainakin luulet.

 

6. Työpäivä on tuhoon tuomittu, jos työpaikalta ei saa kahvia.

Auta armias sitä päivää, kun joku on unohtanut kahvivuorollaan tuoda tätä jumalten juomaa tai mikä pahinta, taukohuoneen kahvinkeitin on rikki, eikä kukaan ole reagoinut asiaan. Miten ihmeessä voit jatkaa työntekoa?

 

7. Kofeiininpuutteessa paha-minäsi saa vallan.

Tiuskit, huiskit, kiukuttelet, syytät muita omista mokistasi. Mikään ei ole hyvin, ei ennen kuin olet saanut kahvia. Ja jos edellisestä kahvista on vierähtänyt jo liian pitkä tovi, niin kyllä venähtää kahvitaukokin, sillä paikata pitää. Olisiko kolme kuppia tarpeeksi? (näin alkuun).

 

8. Kahvitaukojen lisäksi pidät lukuisia vessataukoja.

Kahvin laadusta riippuen, hätä on joko ykkönen tai ykkönen ja kakkonen. Aineenvaihduntasi tekee rataennätyksiä ja vessapaperinkulutuksessa olet ykkössijalla.

 

Lähde: Pulptastic

Artikkelikuva: Unsplash / rawpixel