11 parisuhdetta, jotka lähes jokaisella naisella on ainakin kerran elämässä

22.11.2022

Parisuhteita on niin paljon kuin on miehiäkin: yksi särkee sydämesi, yhtä hädin tuskin muistat, yksi saa sinut aina miettimään uudestaan kaikkea, mitä tiedät rakkaudesta… Lista jatkuu loputtomiin.

Vaikka joillakin parisuhteilla on paremmat lopputulemat kuin muilla, opettavat ne kaikki sinulle jotain siitä, mitä haluat parisuhteeltasi. Kuka muutenkaan haluaa osua napakymppiin ensimmäisellä kerralla? Eihän siinä ole mitään hauskaa.

 

1. Kaiken ympäröivä ensirakkaus

Tämän suhteen loppuminen teki todennäköisesti todella kipeää, mutta kaikki nuo intohimon tunteet ja rakkaudenkipeä sitoutuminen käänsivät maailmasi ympäri. Vaikka sinulla ei olisikaan tietoa missä ensirakkautesi on, et todellakaan tule unohtamaan häntä ikinä.

Lue lisää: Rakastuminen ensisilmäyksellä on tutkitusti totta!

 

2. Se yksi, jonka ystäväsi tuomitsivat jo heti alkuunsa

Huomaat toitottavasi kavereillesi: “jos oikeasti tuntisitte hänet, niin ymmärtäisitte!” Mutta vaikka kuinka yrittäisit vakuutella läheisillesi, he tuskin siltikään uskoisivat sinua. Okei, he voivat olla oikeassa, mutta jotkut asiat on opittava kantapään kautta.

 

3. On-off-on-off-on-off-suhde

Joinakin kuukausina lempi leiskuu ja joinakin kuukausina homma on jäissä. Tilanne päätyy yleensä siihen, että haluat jättää Facebookissa suhdestatuksesi ”Sinkku”-tilaan, koska sen jatkuva vaihtaminen on liian ärsyttävää. Tämä suhde ei ikinä oikein toimi, mutta yrität kuitenkin kaikkesi. Ja monta kertaa.

 

4. Kausittainen suhde

Oli kyse sitten kesäheilasta tai talvipoikaystävästä, tämä tilanne muistuttaa hyvin paljon edellistä kohtaa. Tilanne on kuin jääkiekkokaudella – innostut, kun säät kylmenee tietäen, että suhteenne pääsee jatkumaan taas.

 

5. Se yksi suhde, jonka virallistitte käytännössä vuorokauden sisällä.

Sinulle toitotetaan, että ota rauhassa, mutta ketä oikeasti kiinnostaa? Teidän on kerrottava maailmalle, että olette löytäneet toisenne. Viis veisataan säännöistä – teidän on tatuoitava toistenne nimet ennen kuin kipinä on sammunut!

 

6. Ja se yksi suhde, jota ette käytännössä virallistanut ikinä

Oletteko yhdessä? Oletteko ystäviä? Oletteko “spesiaaliystäviä” Ketä kiinnostaa, homma on kivaa ja helppoa eikä tilanteessa ole mitään paineita. (Ellet sitten todellakin välitä hänestä ja tilanne on käytännössä todella turhauttava.)

 

7. Suhde, jolle vain naurat miettiessäsi sitä myöhemmin

Ehkä kyse oli siitä tyypistä, joka lupasi asuvansa kotonaan koko elämänsä, tai siitä tyypistä, joka oli koko deittailuaikanne oikeasti naimisissa toisen kanssa. Jep, se sattui varsinkin, kun sait tiedon avioliitosta. Mutta nyt kun olet vanhempi ja viisaampi, et voi muuta kuin nauraa kommelluksillesi. Etpä ainakaan tee samaa virhettä uudelleen!

Lue lisää: 5 tieteellisesti todistettua merkkiä joista tunnistat deittailevasi tulevan ex-puolisosi kanssa

 

8. Se suhde, joka oli vain etäsuhde

Tätä suhdetta ei oikeasti voida edes laskea parisuhteeksi, vai voidaanko? Tapasit hänet vain kerran, mutta kiireiset aikataulunne pitävät teidät eri puolilla maailmaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettettekö voisi lähetellä toisillenne tuhmia viestejä aina välillä. Kyse on vanhasta kunnon digitaalisesta deittailusta; hän aina pompahtaa ruudullesi, kun tarvitset häntä eniten.

 

9.Tyyppi, jonka vuoksi vaihdoit koko vaatekaappisi

Ehkä hän on todella muodikas pukeutuja tai todellinen flanelli-fani. Vaikka suhde ei kestänytkään, on sinulla aina muutama asuste vaatekaapissasi muistuttamassa hänestä.

 

10. Suhde, joka perustui vain seksiin

Jos eeppiset orgasmit olisivat hyvän ja terveellisen parisuhteen perusta, tämä tyyppi olisi ollut aviomiesmateriaalia. Mutta sitten toinen teistä avasi suunsa ja huomasitte, ettei teillä ole käytännössä mitään yhteistä eikä homma toimisi pitkässä juoksussa.

 

11. Se yksi, joka tuntuu siltä oikealta

Tässä on kyse siitä, kun ensimmäisen kerran ajattelet: “Vau, nyt ymmärrän! Tältä parisuhteen pitää tuntua!” Ehkä suhde kestää ikuisesti tai ehkä se on vain ensimmäinen vakavien parisuhteittesi sarjassa, mutta tässä on kyse jostain vakavammasta.

Lue lisää: 13 merkkiä siitä, että poikaystäväsi on täydellinen juuri sinulle

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Pixabay.com / AdinaVoicu