Miten valitset itsellesi täydellisen hatun

17.10.2016

Miten valita itselle täydellinen hattu – ohjeita ammattilaiselta

Hattujen maailma on yhtä kiehtova kuin vaatteiden, kenkien ja laukkujenkin. Hatun valinta ei ole meille suomalaisille se kaikkein helpoin ja tutuin juttu. Onneksi tilanne on muuttumassa, kun hattujen suosio kasvaa kovaa vauhtia. Talven tullessa laadukkaista materiaaleista tehty ja omaan makuun ja tyyliin sopiva hattu on näille leveysasteille tervetullut hankinta.

kn01

 

Mitä kaikkea kannattaa huomioida hatun hankinnassa

Suosittu bloggaaja sukelsi hattujen ihmeelliseen maailmaan kotimaisen kolmannen polven perheyrittäjän, KN Collectionin Kati Niemen opastuksella. Hattujen vieroksujasta kehittyi kertaheitolla hattujen hamstraaja ja jo erilaisten hattujen kokeileminen oli hauskaa ja kiehtovaa. Lue Inspirations-blogin juttu: TÄÄLTÄ

Hatun valintaan vaikuttaa moni asia, kuten päänkoko, ihon, hiusten ja silmien sävyt, päivän asu, fiilis ja tilaisuus ja tietenkin oma maku. Hatun oikein pukemistakin voi harjoitella. Keskusteltiin myös hattujen materiaaleista, valmistuspaikoista ja tietenkin mistä hattuja kannatta ostaa. Hattujen ohella tutustuttiin trendikkäisiin ponchoihin ja huiveihin.

kn02

 

Hatut I Love Me messuilla

Kotimainen KN Collection suunnittelee mittavan malliston jokaiseen sesonkiin. Heidän mottonsa on: Jokaiselle on olemassa se täydellinen hattu. Ujostuttaako sinuakin hattujen osto? Vai oletko hattujen rakastaja?  Hattuja pitää päästä ihailemaan, hypistelemään, kokeilemaan ja siihen tarjoutuu hyvä tilaisuus tällä viikolla I Love Me messuilla 21.-23.10. Helsingin Messukeskuksessa, KN Collectionin osastolla. Tutustu tapahtumaan ja osta liput: TÄÄLTÄ. Yhteistyössä: I Love Me messut, Kohokohta.com, Inspirations blogi, KN Collection. Video & Kuvat: Content Tailor.

Katso video, niin osaat valita itsellesi sopivan hatun