Tästä tiedät, että sinulla on uskomatonta kemiaa jonkun kanssa

19.5.2024

Kuten moni muukin rakkauden ja romantiikan osa-alue, niin myös kemia on melko abstrakti käsite. Sitä on vaikea kuvailla – mutta tiedät sen, kun tunnet sen. Jotkut tunnistavat sen helppoutena ja mukavuutena toisen henkilön seurassa.

Toisille se ilmenee nauramisena kaikille samoille asioille tai jopa toistensa lauseiden loppuun viemisenä. Kun yhteensopivuus viittaa siihen, kuinka hyvin persoonallisuutesi, mielenkiintosi ja arvosi kohtaavat, kemia on tuo ikuisesti karkaamassa oleva ”kipinä”.

Ammattimainen deittivalmentaja Jacob Lucasin mukaan sitä voi kuitenkin havaita. Joten seuraavan kerran, kun olet treffeillä jonkun kanssa, pidä silmällä näitä merkkejä, jotka osoittavat, että kemianne on huipussaan.

 

Teillä oli uskomaton ensimmäinen suudelma

Tämä voi olla itsestäänselvää, mutta ikimuistoinen ensimmäinen suudelma, on loistava varhainen merkki fyysisestä kemiasta, selittää Lucas. Psykologian tutkimukset ovat jopa osoittaneet, että ensimmäinen suudelma voi olla tarpeeksi voimakas muuttamaan romanttisen vetovoiman tunteiksi kumppania kohtaan.

Tämä ei tarkoita tietenkään sitä, ettetkö olisi kemioita, jos ensimmäinen suudelma on niin ja näin. Mutta, jos se saa perhoset lentämään vatsassasi, se on ehdottomasti hyvä merkki.

 

Rakastat heidän luonnollista tuoksuaan

Olisitpa tietoinen siitä tai et, on olemassa laaja tutkimusaineisto, joka viittaa siihen, että haju vaikuttaa suuresti vetovoimaan. Ja ei, emme puhu siitä, kuinka hyvältä treffikumppanisi tuoksuu, kun heillä on päällään suunnittelijaperfumia tai hajuvettä. Jos rakastat heidän tuoksuaan jopa ilman lisättyä tuoksua, Lucas sanoo, että se voi varmasti viitata kemiaan.

 

Voit puhua heidän kanssaan tunteja ilman tylsistymistä

Tuntuuko siltä, ettet koskaan lopu keskusteltavista asioista? Silloin sinulla todennäköisesti on uskomaton kemia, sanoo Lucas. Keskustelu on kuin tanssi – sen pysyäkseen kiinnostavana, kummankin on tehtävä yhtä paljon vaivaa pitääkseen vauhdin yllä, jakamalla yhtä paljon omista elämistään, uskomuksistaan ja ajatuksistaan kuin osoittamalla kiinnostusta toista kohtaan ja kysymällä kysymyksiä.

Tuntien ja tuntien keskustelu ilman tylsistymistä viittaa siihen, että olette löytäneet sen vaivattoman rytmin, joka tulee vain älyllisen kemian kanssa.

 

Hiljaisuudet eivät ole koskaan kiusallisia

Seuraavan kerran, kun olet kumppanisi kanssa matkalla illalliselle, ajoit autolla tai istut ravintolassa, huomaa, miltä sinusta tuntuu, kun keskustelu hiljenee. Tunnetko olosi rennoksi?

Vai tunnetko painetta pitää keskustelu käynnissä? Näiden hiljaisuuksien salliminen viittaa tiettyyn mukavuuteen toistenne kanssa – mikä Lucasin mukaan voi myös olla merkki kemiasta.

 

Tunnet olosi erittäin mukavaksi koskettaessanne toisianne

Kenties huomaat, että treffikumppanisi jatkaa alitajuisesti kätesi tavoittelua kävellessänne. Tai ehkä et voi olla laittamatta kättäsi heidän polvelleen nauraessasi heidän vitseilleen.

Joka tapauksessa, Lucas sanoo, että paljon ei-seksuaalinen fyysinen kosketus on klassinen merkki kemiasta. Se osoittaa, ettet ole vain mukava toistenne kanssa, vaan että tunnet erityistä yhteyttä ja olet innokas vahvistamaan sitä entisestään.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Bestlifeonline.com