Tästä syystä hotelliseksi on parasta seksiä

14.6.2018

Jos olet joskus harrastanut seksiä hotellihuoneessa ja ajatellut sen jälkeen, että se oli parasta seksiä aikoihin, et todellakaan ole ainoa.

Psykoterapeutti ja kirjailija Ian Kerner on tutkinut aivojemme toimintaa seksin aikana ja havainnut, että hotelliseksin aikana aivomme reagoivat eri tavalla verrattuna normaaliin kotiseksiin.

Ylelliset hotellihuoneet stimuloivat aivoissa kemikaaleja, joilla on merkittävä rooli seksuaalisen jännityksen syntymisessä. Kun seksikumppanit aloittavat aktin hotellihuoneessa, ”hotelliympäristö erittää dopamiinia aivoissa, mikä johtaa kovempaan kiihottumiseen ja jännitykseen,” Kerner kertoo.

Hotellit ovat hemmottelua:

Koska hotellit ovat usein ylellisiä ja herkkiä valaistuksineen, kynttilöineen, kalliine lakanoineen ja isoine sänkyineen, ”ihmiset ovat tietyllä tapaa psykologisesti valmistautuneet astuessaan hotelliin. Hotelleissa on jotain luksusta ja mahtavaa ylellisyyttä, joka johtaa seksuaalisuuden tunteeseen.”

Hotellit auttavat meitä unohtamaan stressaavan arkielämän, joka estää rentoutumisen ja hetkestä nauttimisen.

 

Lue myös: Nämä kaksi kysymystä ovat avain parempaan seksielämään

 

Hotelli auttaa sinua tyhjentämään pääsi:

Kerner korostaa myös, että “kiihottumisen syntymiseksi, erityisesti naisilla, osan aivoista tulee päästä eroon hermostuneisuudesta ja stressistä,” hän sanoo. ”Usein neuvonkin pariskuntia muuttamaan makuuhuoneensa eräänlaiseksi rakkaudenpesäksi, josta on poistettu muut häiriötekijät.

Ajattelen hotellia geneerisenä luksuksena, joka automaattisesti auttaa ihmisiä unohtamaan stressin. Siellä ei ole kuvia lapsista, maksamattomia laskuja, lukemattomia kirjoja – olet paikassa, jossa aika on pysähtynyt ja erillään arkielämästäsi. Nämä tekijät johtavat mahtavaan seksiin.”

 

Eikä sinun välttämättä tarvitse lähteä ulkomaille

Hyötyjen saamiseksi ulkomaille lähteminen on oikeastaan turhaa. Voit lähteä esimerkiksi lähimpään hotelliisi, niin hotelliympäristön vaikutus pysyy samana, Kerner neuvoo.

”Joskus seksiterapeutit neuvovat asiakkaitaan muuttamaan seksin käsikirjoitusta ja kokeilemaan uusia asentoja,” Kerner muistuttaa. ”Itse neuvon asiakkaitani lähtemään lähimpään hotelliin; se rikkoo yhtä lailla rutiineja ja stimuloi seksin harrastajia uusilla ja kiihottavilla tavoilla.”

 

Lue myös: 7 Intiimiä seksiasentoa, jotka vahvistavat parisuhdettasi

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Artikkelikuva: Pixabay / davidlee770924