Suloisimmat asiat, mitä eri horoskoopeille voi sanoa

31.3.2021

Rakkaus on erilainen kokemus kaikille. Asiat, jotka voivat saada toiset itkemään onnesta, eivät välttämättä hetkauta toisia lainkaan.

Jos siis haluat vahvistaa parisuhdettasi, on tärkeää ymmärtää, millaisilla sanoilla teet kumppanisi onnelliseksi.

Halaukset, pusut, lahjat ja yhteiset lomat ovat merkityksellisiä, mutta muutamalla sanalla voit muuttaa maailmaa. Ja ne värssyt, mitä kumppanisi haluaa kuulla, voi riippua pitkälti eläinradan liikkeistä ja hänen horoskoopistaan.

Lue siis eteenpäin ja selvitä, millä sanoilla tuot rakkautesi entistä vahvemmin esille.

 

Oinas

Oinaat ovat aina niin määrätietoisia ja omissa ajatuksissaan, etteivät he ei aina muista rauhoittua ja keskittyä hetkeen. Oinaat yrittävät pysyä optimistisena, mitä ikinä he sitten tekevätkin. Siksi niin monet ihailevat oinaita.

Oinaille ei kannata jaaritella liikaa, joten kun sanot jotain herttaista, niin sano se suoraan. Oinas arvostaa suoraa puhetta ja täten päästää sinut lähemmäs itseään, kunhan pysyt asiassa.

 

Härkä

Härkä on todella romanttinen ja huomionkipeä. Härkä ei rakastakaan mitään muuta kuin helliä rakkaudenosoituksia.

Kun kerrot härälle suoraan tunteistasi vaikkapa kynttiläillallisen ääressä, sulaa hänen sydämensä alta aikayksikön.

 

Kaksonen

Kaksoset ovat todella välittäviä ja he pitävät rakkautta jännittävänä. Kaksoset osaavat olla myös erittäin helliä. Suloisin asia, minkä heille voikin sanoa, on se, että kuinka hauskaa heidän seurassaan on olla.

Kun kaksonen todella pitää toisesta ihmisestä, voi kaksonen olla hermostunut hänen seurassaan. Oli syy hermostuneisuuteen sitten mikä tahansa, on tärkeää kertoa kaksoselle suoraan omista tunteista. Kun kerrot kaksoselle, että haluat luoda hänen kanssaan yhteisiä muistoja, tekee se suhteestanne paljon vahvemman.

 

Rapu

Ravut ovat todella tunteellisia. Rapu lähentyykin helposti ihmisen kanssa, jolle hän pystyy avautumaan. Joskus ravut voivat olla melko epävarmoja itsestään tai parisuhteistaan.

Kun olet myötätuntoinen ravun tunteita kohtaan ja teet selväksi, että olet hänen tukenaan hetkenä minä hyvänsä, muuttuu suhteenne entistä vahvemmaksi.

 

Leijona

Leijona viettää mielellään aikaa hänelle rakkaiden ihmisten kanssa. Leijonat ovatkin onnellisimmillaan ystävien ja perheenjäsenten ympäröimänä. Vaikka leijona ei olisikaan kanssasi, hän haluaa tietää sinun ajattelevan häntä.

Leijonat ovat itsevarmoja ja lämminsydämisiä, minkä takia parisuhteet ovat heille tärkeitä ja luonnollisia asioita. Kun ilmaiset, kuinka hauskaa sinulla on leijonan seurassa, saat välittömästi menolipun hänen sydämeensä.

 

Neitsyt

Neitsyet ovat horoskoopeista ahkerimpia ja ylpeitä siitä. Neitsyet osaavat olla käytännöllisiä ja analyyttisiä, mutta he saattavat olla myös todella ankaria itselleen.

Kun kerrot neitsyelle, että hänen sydämensä on ihan yhtä kaunis ja tärkeä kuin hänen mielensäkin, hän muistaa, että hän on paljon muutakin kuin pelkkä ajatteleva pää ja siksi häntä myös rakastetaan.

 

Vaaka

Vaa’at rakastavat rauhaa ja pitävät huolen, että ihmiset heidän ympärillään ovat onnellisia. Tästä syystä he saattavat usein unohtaa oman hyvinvointinsa. Vaa’at nostavat aina muiden ajatukset omiensa edelle.

Vaaka saattaa olla hieman ankara itselleen, joten häntä kannattaa muistuttaa, että hän riittää täysin sellaisena kuin on. Kerro siis vaa’alle, että hän on täydellinen sellaisenaan, niin hän päästää sinut lähemmäs.

 

Skorpioni

Skorpionit suhtautuvat kaikkeen intohimoisesti, minkä takia he ovat mahtavia rakastajia. Skorpionit ovat rohkeita eivätkä peräänny mistään.

Skorpionille voi kuitenkin olla vaikeaa avautua omista tunteistaan. Sano siis skorpionille, että hänen intohimoinen elämäntapansa on ihailtavaa, niin hän saattaa olla valmiimpi avautumaan lisää.

 

Jousimies

Jousimiehet haluavat kuulla jotain optimistista ja rehellistä. He rakastavat sitä, että joku muukin odottaa tulevaisuutta innolla.

Jousimiehet saattavat olla hieman levottomia, sillä he haluavat löytää elämänsä rakkauden mahdollisimman nopeasti. Ole siis rehellinen jousimiehelle; hän ei arvosta mitään muuta niin paljon kuin rehellisyyttä.

 

Kauris

Kauriit ovat kunnianhimoisia ja täten arvostavat suuresti kaltaisiaan ihmisiä. Kauriit osaavat olla kärsivällisiä, eivätkä ikinä tee hätäisiä päätöksiä tietämättään, mitä he haluavat.

Kauriit voivat joskus olla pessimistisiä. Kerro siis omalle kauriillesi, kuinka ajattelet häntä silloinkin, kun hän ei ole lähelläsi, niin saat hänen ilmeensä kirkastumaan. Kauriin voi saada onnelliseksi todella pienilläkin eleillä.

 

Vesimies

Vesimiehet eivät kaipaa rakkailtaan mitään muuta kuin hyväksyntää. Vesimies ei pysty avautumaan, ellei hän tunne oloaan hyväksytyksi tai välitetyksi.

Vesimies on syvällinen ajattelija ja erittäin omalaatuinen, joten sydämen sijaan hänelle kannattaa puhua sielusta. Vesimies haluaa tietää, että muutkin arvostavat hänen erilaisuuttaan.

 

Kalat

Kalat ovat tunteellisia ja romanttisia, joten saat heidät hykertelemään lausuessasi esimerkiksi romanttisia runoja. Kalat haluavat tietää, että heidän rakastamansa ihmiset ymmärtävät myös kalojen idealistisen puolen eivätkä pidä heitä pelkkinä haihattelijoina.

Kalojen mielialat saattavat heitellä ajoittain, joten positiivisten ajatusten ilmaiseminen ja optimistiset sanat riittävät usein, kun yrität piristää kaloja. Kaloille riittää, että he tietävät jonkun välittävän heistä.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay