7 asiaa, joita naiset eivät voi sietää miehissä

30.4.2021

Tietyt asiat miehissä ärsyttävät naisia aivan erityisesti. Tässä seitsemän asiaa jotka kannattaa karsia pois jos haluaa suosiota naisten keskuudessa.

1. Huono hygienia

Pitkät ja likaiset kynnet, haiseva hengitys, haisevat kainalot… Nämä kaikki ovat monen miehen mielessä pieniä ja kohtalaisen vähäpätöisiä asioita, mutta naiset kiinnittävät niihin erityistä huomiota.

2. Virttyneet kengät

Toinen ehkä hieman yllättävä asia johon naiset kiinnittävät huomiota, ovat kengät. Vanhat, likaiset ja tyylittömät kengät ovat naiselle kuin naiselle ällötyksen aihe. Älä siis edes luule, että virttyneet tennarisi jäisivät huomaamatta muuten niin rennon tyylikkään asustuksesi rinnalla.

3. Epävarmuus

Mitä ikinä aiotkaan tehdä tai sanoa, tee se reippaalla itsevarmuudella. Epävarma sopertelu ja nolostelu on aina iso turnoff.

4. Tyly käytös

Älä koskaan käyttäydy tylysti muita kohtaan. Esimerkiksi deiteillä tarjoilijan tai baarimikon tylyttäminen on iso, iso virhe, joka saa sinut näyttämään ääliöltä.

5. Existä höpöttäminen

Ketään ei kiinnosta, miten hyvin tulette edelleen toimeen tai millainen kauhistus exäsi oli. Ohita existä puhuminen toteamalla vaikkapa, että ”hän on ihan mukava tyttö, mutta emme sittenkään sopineet yhteen.”

6. Epäsiisteys

Onko asuntosi kuin sikolätti? Se on ongelma, iso sellainen. Sinulla ei tarvitse olla maailman tyylikkäintä asuntoa – riittää, että tavarat ovat paikoillaan ja villakoiria ei vilistä lattialla.

7. Kykenemättömyys läsnäoloon ja kuuntelemiseen

Kuunteleminen on jalo taito. Jos sen taitaa, saa suosiota myös naisten keskuudessa. Aktiivinen kuunteleminen tarkoittaa mm. sitä, että katsoo toista silmiin ja malttaa olla koko ajan räpläämättä puhelinta.

Lähde: Youtube.com / alpha.m