Nämä 5 epäkohteliasta horoskooppimerkkiä eivät välitä käytöstavoista

5.6.2021

Koetko olevasi ihminen, joka ei välitä käytöstavoista? Et ehkä ole töykeä tai tyly, mutta sinua ei vain kiinnosta yleiset käytöstavat. Et uhraa ajatuksiasi huomaavaisuudelle tai hienotunteisuudelle tai ehkä et halua antaa itsestäsi liian kohteliasta kuvaa.

Saatat olla hyvä ihminen, vaikka et olisikaan kohtelias tai käytöstapasi eivät olisi samanlaisia kuin kaikilla muilla. Et halua mukautua yleisiin käytösmalleihin, minkä takia saatat ajautua ajoittain ongelmiin esimerkiksi työhaastatteluissa tai ihmissuhteissa.

Mutta mistä erot käytöstavoissamme johtuu? Vastaus voi löytyä astrologiasta, sillä jotkut horoskoopit ovat luonnostaan toisia epäkohteliaampia. Tässä 5 horoskooppia, joille käytöstavat eivät ole tärkeitä:

 

Kauris (Joulu 22 – Tammi 19)

Kauriit ovat kunnianhimoisia ja keskittyneitä, minkä takia he vaikuttavat välillä rujoilta. Kauris saattaa uppoutua töihinsä niin syvällisesti, ettei käytöstavoille ole aikaa ja tilaa.

Kauriit eivät ole ilkeitä tai epäkunnioittavia, vain kiireisiä. Kauriilla on liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa, joten oven avaaminen kanssakulkijoille tai viestiin vastaaminen saattaa unohtua. He tarkoittavat kyllä hyvää, joten älä tuomitse kauriita liian herkästi.

 

Oinas (Maalis 21 – Huhti 19)

Oinaat ovat liian kärsimättömiä ja impulsiivisia ollakseen kohteliaita. Joskus kauriit sanovat asioita ajattelematta niitä ensin eivätkä ymmärrä, miltä sanat kuulostavat, kun ne pulppuavat suusta ulos. Jos oinailla olisi hieman enemmän kärsivällisyyttä ja itsekontrollia, olisivat oinaat todennäköisesti ihan yhtä kohteliaita kuin kaikki muutkin.

Kauriin tavoin oinaalla on paljon asioita käynnissä samaan aikaan, eikä odottelulle tai turhanpäiväisyyksille ole liikaa aikaa.

 

Vesimies (Tammi 20 – Helmi 18)

Vesimies saattaa vaikuttaa joskus ulkopuoliselta ja etäiseltä. Vesimies välttelee liiallisia tunteita tai draamaan osallistumista. Vesimiehet voivat olla todella arvaamattomia ja jos he eivät halua kohdata ikäviä asioita, voi se näyttäytyä epäkohteliaana käytöksenä.

Vesimies on aina ajatuksissaan ja pyrkii etsimään ratkaisuja erinäisiin ongelmiin. Joskus vesimiehillä ei vain riitä aivokapasiteetti muistamaan kohteliaisuuksia.

 

Leijona (Heinä 23 – Elo 22)

Leijonat ovat meneviä tyyppejä, eivätkä he veny ihan kaikkeen. Kohteliaisuudet eivät ole leijonan tehtävälistalla kärkipäässä. Leijonat eivät tarkoituksellisesti ole tylyjä, he vain ovat niin syvällä muissa tekemisissään, että hyvät käytöstavat saattavat ajoittain unohtua.

Leijonat ovat myös perfektionisteja, mikä saattaa näkyä joskus jäykkyytenä ja töykeytenä.

 

Neitsyt (Elo 23 – Syys 22)

Neitsyt ei välitä liikaa käytöstavoista ja neitsyt esiintyykin usein karkeana ja epäkohteliaana. Hän ei välttämättä halua loukata kenenkään tunteita, mutta joskus neitsyt on niin syvällä omissa ajatuksissaan, ettei muiden tunteille ole tilaa.

Joskus neitsyiden perfektionismi voi vaikuttaa heidän itsetuntoonsa negatiivisesti, mikä voi tulla esiin ikävänä käytöksenä. Siitä kannattaa kuitenkin mainita neitsyelle, sillä hän pyrkii kyllä parantamaan tapansa.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay.com