Mistä seksiunet johtuvat?

17.12.2019

Kaikki meistä ei aina muista uniaan, mutta kun niin tapahtuu, niin muisto voi olla hyvinkin selkä ja mieleenpainuva. Varsinkin seksiunet voivat aiheuttaa hiukan päänvaivaa siitä, että mikä elämässäsi laukaisi moisen ajatuksen. On tärkeää tietää, että vaikka eläisit onnellisessa parisuhteessa ja seksielämä on kunnossa, niin on silti täysin normaalia nähdä seksiunia. Tämä on täysin normaalia ja tapahtuu ihmisille jatkuvasti.

Toinen asia, joka kannattaa muistaa on se, että vaikka näkisit seksiunta jostain ihmisestä, niin se ei tarkoita sitä, että haluaisit oikeassa elämässä harrastaa seksiä hänen kanssaan. Unella ei välttämättä olekaan mitään tekemistä seksin kanssa.

Usein, kun jostain ihmisestä näkee seksiunia, niin se johtuu siitä, että hänessä on joitain piirteitä, joita ihailet. Se on yksinkertaisesti merkki siitä, että arvostat tätä ihmistä ja haluaisit olla kenties läheisempi hänen kanssaan.

Jos näet jatkuvasti seksiunia exästä, niin ongelmana voi olla, ettei aivosi ole päässeet vielä vaihtamaan vaihdetta. Seksin harrastaminen uuden partnerin kanssa voi laukaista tilanteen ja aivosi heittävät vanhat muistijäljet taka-alalle.

Älä siis käytä liikaa aikaa tai energiaa seksiunista murehtimiseen tai niiden analysointiin. On täysin luonnollista nähdä tällaisia unia, eikä sillä ole mitään tekemistä oikeiden halujen kanssa.

Katso lisää uutisia aiheesta seksi & romantiikka!

Lähde: popsugar.com
Kuva: pixabay.com / cuncon

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia