Kuusi niksiä, joiden avulla seksielämäsi paranee

25.7.2018

Tässä kuusi niksiä, joiden avulla saat enemmän – ja parempaa – vipinää vällyjen väliin.

1. Jätä korkkarit

Kun nainen saa orgasmin, hänen selkänsä taipuu aivan tietynlaiselle kaarelle. Tietyt korkokengät vääntävät selkää epäluonnolliselle kaarelle, minkä seurauksena selän lihakset heikkenevät – tämä voi johtaa heikompiin orgasmeihin.

2. Juo vettä

Vaikka seksi onkin hauskaa, on se myös urheilua. Lähtisitkö sinä hölkälle ilman vettä? Vettä kannattaa juoda myös ennen seksiä: Nesteytyksen lisäksi riittävä vedensaanti pitää myös oikeat paikat kosteina.

3. Jätä alkoholi

Alkoholilla on päinvastainen vaikutus kuin vedellä: se kuivattaa kehoa – myös emätintä. Lisäksi miehillä se heikentää erektiota.

4. Käytä sukkia

Usko tai älä, mutta sukkien pitämiselle seksin aikana on tieteellinen tuki: Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että ilman sukkia sekstailleista pariskunnista vain puolet sai orgasmin. Kun pariskunnat saivat sukat, johan alkoi sujua: Lämpimät sukat jalassa sekstailleista pariskunnista orgasmin saavuttivat peräti 80 %!

5. Luota itseesi

Tutkimuksissa on havaittu, että itsevarmasti omiin sukupuolielimiinsä suhtautuvat naiset saavat enemmän orgasmeja kuin he, jotka suhtautuvat elimiinsä epäröiden.

6. Kokeilkaa eri asentoja

Erään tutkimuksen mukaan naiset saavat paremmin orgasmeja silloin, kun seksiin liittyy useita eri asentoja. Ei siis muuta kuin kokeilemaan ja testailemaan – vain mielikuvitus ja notkeus on rajana!

Lisää juttuja aiheesta Seksi & Romantiikka

Lähde: BuzzFeed
Kuva: Pixabay / Up-Free