Kuinka löydät sielunkumppanisi? – Horoskoopit kertovat

19.2.2020

Me kaikki ansaitsemme oman sielunkumppanimme, mutta sellaisen löytäminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Elämässä voi tulla vastaan loputtomasti ihastuksia, mutta vain yksi voi olla se oikea sielunkumppani.

Mutta mikä oikein on sielunkumppani? Sielunkumppanin tulisi rakastaa kaikkea sinussa, ehdottomasti ja kyselemättä. Sielunkumppani on aina tukenasi ja rakkaus välillänne on vaivatonta. Parisuhteet ovat hankalia ja vaativat työtä, mutta sielunkumppanin kanssa kaikki on helpompaa.

Sielunkumppaniin kokee luonnollista vetoa, ja kommunikointi onnistuu ilman sanoja. Jo pienet eleet ja katseet riittävät sielunkumppanin kanssa. Teillä on oma kielenne ja sisäpiirivitsinne, vahva luottamus ja tuette toisianne kohti unelmia.

Meillä kaikilla on oma tapamme etsiä sielunkumppania, mutta horoskooppimerkkien taipumukset voivat antaa paljon osviittaa, jos sielunkumppanisi on vielä hakusessa. Seuraavaksi sukellamme syvemmälle kunkin horoskoopin piirteisiin sielunkumppanijahdissa.

 

Oinas (Maalis 21 – Huhti 19)

Oinailla on taipumusta olla positiivisia ja optimistisia. He löytävät sielunkumppaninsa olemalla avoimia sille, että se oikea kyllä löytyy joskus. Oinaalle on tärkeää elää hetkessä ja rakastaa elämää sellaisena kuin se on.

Oinaan ei tarvitse olla riippuvainen toisesta ihmisestä. Oinaiden elämä on muutenkin täynnä hauskuutta, seikkailuja ja intohimoa. Se ei tarkoita, etteikö oinas kaipaisi kumppania vierelleen, mutta oinas ei ole epätoivoinen. Sielunkumppani löytyy kyllä, kun hetki on oikea.

 

Härkä (Huhti 20 – Touko 20)

Härät ovat kärsivällisiä ja jos härän pitää odottaa, härkä odottaa. Härkä löytää oikean ihmisen vierelleen olemalla rehellinen haluistaan ja toivomuksistaan. Härkä on määrätietoinen, eikä takaiskut hetkauta häntä lainkaan.

Härkä ei luovuta ennen täydellisen kumppanin löytämistä. Härät tuppaavat olemaan taloudellisesti ja henkisesti itsenäisiä, joten odottelu ei ole härälle ongelma.

 

Kaksonen (Touko 21 – Kesä 20)

Kaksosen sielunkumppanin tulee pysyä kaksosen vauhdissa niin älyllisesti, sosiaalisesti ja energiatasoiltaan. Jotta kaksonen löytäisi täydellisen sielunkumppanin, kaksonen muokkaa ensin elämänsä täydelliseksi.

Kaksonen nauttii hetkessä elämisestä eikä aio muuttua kumppanin löytyessä. Kaksonen haluaa elää elämäänsä täysillä.

 

Rapu (Kesä 21 – Heinä 22)

Jotta rapu löytäisi sielunkumppaninsa, tulee hänen ensin toipua menneisyytensä haavoista. Jos ravun pitää hieman työstää itseään tai päästä yli ex-kumppaneistaan, rapu tekee sen perusteellisesti.

Rapu haluaa tuntea olonsa terveeksi ja parantuneeksi ennen sielunkumppanin etsimistä. Ravut tietävät, ettei se ole helppoa ja vaatii henkistä vahvuutta. Mutta kun rapu on todella valmis, sielunkumppani löytyy nopeasti.

 

Leijona (Heinä 23 – Elo 22)

Leijonat tietävät, että sielunkumppani tulee kyllä vastaan, eikä heitä mietitytä se, että koska tai miten sellaisen löytää. Leijonilla on taipumusta optimistisuuteen ja korkeaan itseluottamukseen. Leijona tietää ansaitsevansa sielunkumppaninsa ja on varma siitä, että se oikea löytyy kyllä ajallaan.

 

Neitsyt (Elo 23 – Syys 22)

Neitsyen ensimmäinen askel matkalla kohti sielunkumppanin löytämistä on uskomusten asettaminen järjestykseen. Neitsyelle on erittäin tärkeää tietää, mihin uskoa ja mitä arvostaa.

Kun neitsyt on saanut ajatuksensa järjestykseen, hän tietää mitä etsii kumppaniltaan. Sielunkumppani nimittäin jakaa arvonsa ja moraalinsa neitsyen kanssa.

 

Vaaka (Syys 23 – Loka 22)

Jotta vaaka löytäisi kumppaninsa, hänen tulee oppia rakastamaan itseään ensin. Itsensä rakastaminen on oleellinen askel kohti toisen ihmisen rakastamista ja ennen kuin vaaka onnistuu siinä, riski takertua vääriin ihmisiin on korkea.

 

Skorpioni (Loka 23 – Marras 21)

Skorpionit ovat erittäin intuitiivisia ja heidän intuitioonsa sisältyy myös vahva usko sielunkumppanin löytymiseen. Skorpionit ikään kuin omaavat taidon rakkauden etsimiseen. He osaavat luonnostaan erottaa huonot kumppaniehdokkaat hyvistä.

Skorpioni haluaa löytää ihmisen, jonka kanssa voi luopua suojamuureista ja antautua rakkaudelle, ymmärrykselle ja tuelle.

 

Jousimies (Marras 22 – Joulu 21)

Jousimiehen tulee poistaa huono energia elämästään ennen sielunkumppanin löytämistä. Negatiiviset ihmiset imevät kaiken positiivisen energian jousimiehen elämästä, ja sen tulee muuttua.

Tämä tähtimerkki ei ole huolissaan sielunkumppanin löytymisestä. Jousimiehet pysyvät positiivisina ja uskovat, että loppujen lopuksi sielunkumppanit löytävät heidät.

 

Kauris (Joulu 22 – Tammi 19)

Mitä tulee sielunkumppanin löytämiseen, kauris ei koskaan luovuta. Kauris on kärsivällinen, kurinalainen ja viisas. Kauris tietää, että sielunkumppani on olemassa jossain tuolla, ja sitoutuminen väärään ihmiseen voisi olla suuri riski.

Oikean kumppanin löytäminen on yksi kauriin tärkeimpiä tavoitteita, eikä kauris anna periksi, vaikka se veisikin aikaa.

 

Vesimies (Tammi 20 – Helmi 18)

Vesimies löytää sielunkumppaninsa kuvitellessaan mitä hän haluaa elämältään ja pohtiessaan, miltä elämä näyttäisi ilman sen hetkistä kumppania. Sitä voi kutsua niin sanotuksi luovaksi visualisoinniksi.

Vesimies on autenttinen ja oma itsensä, joten hän ei koe tarvetta investoida liikaa aikaa huonoon suhteeseen. Vesimiehet ovat myös luovia ja osaavat ajatella laatikon ulkopuolelta, erityisesti kumppania etsiessä.

 

Kalat (Helmi 19 – Maalis 20)

Kalat uskovat koko sydämestään löytävänsä sielunkumppanin joku kaunis päivä. Kalat fantasioivat unelmiensa rakkaudesta ja hyödyntävät ajatusta sielunkumppanista inspiroitumistarkoituksessa. Kalat myös uskovat omaan intuitioonsa tehdessään päätöksiä matkalla kohti rakkautta.

Kalat ovat idealistisia ja näkevät ihmisten parhaat puolet. Ongelmat alkavat siinä vaiheessa, kun he huomaavat jotain olevan pielessä ja jumiutuvat uskottelemaan itselleen väärän ihmisen olevan se oikea.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay.com