Kiropraktikko hoitaa syitä, ei oireita – tehokas hoitomuoto moneen eri särkyyn

16.10.2016

Päänsärky, jäykistynyt niska ja yläselän alue johtivat kiropraktikon hoidon testaamiseen. Parin kerran jälkeen tulos pääsi hämmästyttämään tehokkuudellaan ja nopeudellaan. Hoito kestää vain kahvitauon ajan ja pysyviin tuloksiin päästään usein jo muutamalla kerralla.

 

Luonnonmukainen hoitomuoto

Ei ihme, että kiropraktiikka on kivunnut maailmalla nopeimmin kasvavaksi lääkkeettömäksi hoitomuodoksi, josta saadaan apu erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkäkipuun tai niskasärkyyn. Lisäksi hoidosta voivat hyötyä esimerkiksi erilaisista päänsäryistä kärsivät kuten migreenipotilaat, parempiin urheilusuorituksiin tähtäävät tai unettomuudesta kärsivät.

voa01

 

Kiropraktikko hoitaa syitä, ei oireita

Kiropraktiikka on mukana suositussa hyvinvointitrendissä, jossa terveyttä ylläpidetään ja elämänlaatua nostetaan ennaltaehkäisevästi. Tämä luonnonmukainen terveydenhoitoala tarjoaa keinot hoitamalla syitä, ei niiden seurauksia.

 

Lue lisää hoidoista  ja niiden tuloksista

Istutko sinäkin liikaa? Oireileeko selkä tai niska? Kannatko vauvaa lantio vinossa tai vaikeuttaako kipu välillä urheilemista? Heräätkö kesken yöunien? Hyvinvointibloggaaja testasi kiropraktikon hoitoa omiin niskavaivoihin. Kerta oli ensimmäinen, eikä ennakko-odotuksia ollut. Vähän ehkä jännittikin. Blogissa kokemukset ja videoesittely siitä, miten kiropraktikolle mennään ja mitä siellä oikeasti tapahtuu, sekä omakohtainen kertomus hoidon tuloksista parin kerran jälkeen. Lue juttu: TÄÄLTÄ

via02

 

Kiropraktikot I Love Me messuilla

Paremmin pääset tutustumaan Viavital kiropratikkojen tarjoamiin luonnonmukaisiin ja tehokkaisiin hoitomuotoihin I Love Me messuille 21.-23.10 Helsingin Messukeskuksessa. Tutustu tapahtumaan ja osta liput: TÄÄLTÄ. Yhteisyössä: I Love Me messut, Viavital, Kohokohta.com, Inspirations blogi. Video & Kuvat: Content Tailor.

Katso video, niin saat hyvää tietoa kiropraktiikasta