Kaksinaamaisimmat horoskooppimerkit astrologien mukaan

17.5.2024

Kaksinaamaiset ihmiset ovat vaikeita havaita. Kun olette yhdessä, he ovat kehuvia ja ystävällisiä. He ”rakastavat” uutta hiustyyliäsi ja he ovat ensimmäisenä antamassa taputuksia esityksesi jälkeen. Mutta kun keskustelet toisen ystävän tai työkaverin kanssa, kuulet heidän juoruavan ja valittavan sinusta aina selkäsi takana.

Astrologien mukaan saatat pystyä tunnistamaan nämä ihmiset helposti heidän horoskooppimerkkinsä perusteella. Tässä he jakavat kaksinaamaisimmat tähtimerkit, hieman viekkaista kaksinaamaisiin:

 

Rapu

Kyllä, Rapu on  herkkä, mutta tämä merkki on myös uskomattoman oikukas. He eivät todennäköisesti puhu toisista selän takana, mutta he saattavat vääristää omia ajatuksiaan ja mielipiteitään.

”Ravun symboli on kaksi vastakkaiseen suuntaan osoittavaa ympyrää, joten he näyttävät ulospäin päinvastaista kuin mitä sisimmässään tuntevat,” sanoo Ansley Echols, Purpose Vibes Astrology Readingsin perustaja.

”Ollen kuun hallitsemia, heidän ajatuksensa ovat myös ohjattuja tunteiden mukaan,” hän lisää. ”Kun he avautuvat, he saattavat olla sanoneet jotain, kun tunsivat tiettyä tunnetta, mutta nyt kun he tuntevat toisin, he ajattelevat myös toisin.”

 

Kalat

Kuten Rapu, Kalat ovat tunteellisia ja hoitavia. Kuitenkin kalat ovat niin empaattisia, että he kertovat valkoisen valheen piristääkseen mielialaasi.

”He tietävät, milloin eivät ole rehellisiä ja suoraselkäisiä, mutta jos ajaa asiansa, niin Kalat eivät välitä,” selittää Joanne Lara, astrologi, reiki-harjoittaja ja Sacred Joannen perustaja.

Kalat eivät tahdo pahaa – he haluavat sinun voivan parhaiten. Ja jos se tarkoittaa, että heillä on tarve ”muuntautua sellaiseksi kuin toiset haluavat heidän olevan”, sanoo Nguen.

 

Skorpioni

”Skorpionit ovat äärimmäisen yksityisiä, paljastaen vain sen, mitä haluavat näyttää,” Nguen huomauttaa. Ja tämä salaperäisyys voi helposti kääntyä kaksinaamaiseksi, viekkaaksi käyttäytymiseksi.

”Skorpionit ovat kunnianhimoisia ihmisiä, jotka menevät miten pitkälle tahansa saavuttaakseen tavoitteensa,” sanoo Emily Newman, psykikko, astrologi ja Best of Psychic Readerin perustaja. ”He saattavat vaikuttaa mahtavimmilta ystäviltäsi ennen kuin manipuloivat sinua saavuttaakseen omat tavoitteensa.”

Voisit olla ystävyydessä Skorpionin kanssa kuukausia tai jopa vuosia ennen kuin tajuat, ettet ollutkaan niin tiiviisti heidän kanssaan kuin luulit – tai pahempaa, että he ovat pelanneet sinua koko ajan.

 

Vaaka

Diplomaattiset Vaakat ovat tunnettuja miellyttäjiä. ”He punnitsevat jatkuvasti puolesta ja vastaan ja vaihtelevat näkökulmien välillä,” kertoo Nguen.

He eivät ole kaksinaamaisen käytöksen yläpuolella, jos se tekee jonkun toisen onnelliseksi tai tyytyväiseksi. Tähän yhtälöön sisältyy myös juoruilu. Lara sanoo, että Vaakat ”eivät voi pitää suutaan kiinni”, jos kerrot heille mehevän salaisuuden.

He kuitenkin tuntevat todellista katumusta. ”Vaakat tuntevat syyllisyyttä, että pettivät luottamuksesi, ja sanovat tekevänsä paremmin, mutta se ei tarkoita, että he pystyvät pitämään salaisuuden seuraavalla kerralla”, Lara huomauttaa. Jostakin syystä he eivät vain pysty hallitsemaan sitä.

 

Kaksoset

Päätöksentekovaikeuksista kärsivät Kaksoset ovat helposti kaksinaamaisin tähtimerkin jäsen. Tämä käyttäytyminen johtuu siitä, että he haluavat tulla kaikkien pitämiksi ja olla osa jokaista sosiaalista piiriä.

”He sanovat tai tekevät jotain hetkessä ja sitten tekevät täysin päinvastoin seuraavassa hetkessä. He kertovat totuuden hetkessä, mutta kun hetket muuttuvat, myös totuus muuttuu,” selittää Echols. ”Ollen Merkuriuksen hallitsemia heidän mielensä ovat jatkuvasti nopeassa tilassa, mikä tarkoittaa, että heidän ajatuksensa kilpailevat, kasvavat ja muuttuvat jatkuvasti.”

Alice Smith Alice Smith Astrologiasta lisää, että energiset Kaksoset kyllästyvät helposti ”ja saattavat sanoa jotain yhdelle henkilölle vain nähdäkseen, miten he reagoivat, kun taas sanovat jotain aivan muuta jollekin toiselle.”

 

Jos kaverisi horoskooppi on listalla, niin laita artikkeli jakoon.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Bestlifeonline.com
Lähde: Unsplash.com