Itsevarmimmat tähtimerkit astrologien mukaan – onko omasi näiden viiden joukossa

7.5.2024

Itsevarmuus voidaan helposti tulkita ylimielisyydeksi. Kyse ei ole siitä, että hallitsisit huoneen läsnäolollasi, vaan siitä, että tunnet olosi mukavaksi astuessasi huoneeseen, oli siellä tuttuja tai ei. Samoin et tarvitse olla kaikkein huolitelluin julkinen puhuja, mutta on paljastavaa, jos voit hymyillä kompastelun läpi tai pitää pääsi pystyssä, vaikka lopputulos ei olisi toivomasi.

Tätä asennetta voi varmasti oppia, mutta se voi myös olla kirjoitettuna tähtien asentoihin. Seuraavaksi paljastamme itsevarmimmat tähtimerkit, melko varmoista täysin vakuuttuneisiin.

 

Vesimies

Sanonta ”Olet älykäs, kuten Vesimies”, ei välttämättä tarkoita, että olisit itsevarma, mutta tämä vapaamielinen merkki ”tuntee olonsa turvalliseksi yksilöllisyydessään ja vahvuuksissaan”, kertoo Bella Nguen, astrologiakolumnisti Indielogy Magazine -lehdessä.

”Heidän innovatiiviset ajattelutapansa ja edistykselliset ideansa saavat heidät uskomaan itseensä”, hän lisää. Riippumatta siitä, kuinka kaukaa haettu ajatus on. Ja, jos heillä on tietoa ajatuksiensa tueksi, mikään ei voi murentaa heidän itsevarmuuttaan.

 

Kauris

Kauriin ominaisuus on ”hiljainen itsevarmuus”, joka saa heidät vaikuttamaan rauhallisilta ja voimakkailta, erityisesti työympäristössä, kuten toimistossa. Voit odottaa näiden päättäväisten ahkerien työntekijöiden saapuvan töihin yksinkertaisessa, mutta sopivassa asussa ja olevan valmiina suunnitelman kanssa jo ennen kuin kello lyö yhdeksää aamulla.

”Heidän itsevarmuutensa saattaa olla jossain määrin hillittyä ja ei niin räikeää, mutta heillä on itsekuri, joka ajaa eteenpäin ja taitoja, joiden avulla he saavuttavat mitä tahansa he haluavat”, kertoo Loftis. Kuitenkin, toisin kuin Neitsyt, hän lisää, he ovat ”yllättävän notkeita… ja ovelia”, joten heidän itsevarmuutensa ei horju, kun asiat eivät mene suunnitellusti.

 

Jousimies

”Jousimies on seikkailunhaluinen merkki, jolla on horjumaton usko omiin henkilökohtaisiin filosofioihinsa ja uskomuksiinsa”, kertoo Nguen. ”Heidän laajat näkemyksensä ja optimismi ruokkivat heidän itsevarmuuttaan.”

Tähän Loftis lisää, että he ovat ”yleensä valmiita kokeilemaan mitä tahansa ainakin kerran,”. Ja juuri tämä, valmius kokeilla uusia asioita, antaa heille vahvan itsevarmuuden tunteen. He menivät laskuvarjohyppäämään ongelmitta, joten mikä voisi olla pahinta, mitä voi tapahtua, kun he pitävät suuren esityksensä töissä? Tämä on asenne heidän optimisminsa takana.

 

Leijona

”Leijonat ovat kuuluisia itsevarmuudestaan, rohkeudestaan ja luonnollisista johtamistaidoistaan”, kertoo Nguen. ”Heidän hallitseva planeettansa on Aurinko, joka ruokkii heidän eloisaa energiaansa ja saa heidät loistamaan kirkkaasti.”

He rakastavat ehdottomasti olla huomion keskipisteenä, mutta jos he kompastuvat ja kaatuvat tanssilattialla, he nousevat ylös, kumartavat ja jatkavat. Niille, jotka eivät tunne heitä hyvin, tämä voi vaikuttaa ylimielisyydeltä, mutta kaiken sen bravuurin ja loistokkuuden alla Leijonat haluavat vain olla niitä, jotka näyttävät miten pidetään pyyteettömästi hauskaa.

 

Oinas

Astrologit ovat yhtä mieltä siitä, että tulinen Oinas on itsevarmin tähtimerkki. Ensimmäisenä syntyneenä eläinradan merkkinä he eivät ”tarvitse sitä suosionosoitusta, jota Leijona kaipaa tai sitä tietoa, jota Jousimies etsii,” selittää Alice Smith. ”Oinas on suoraviivainen uskossaan itseensä ja omiin ideoihinsa ja uskoo täysin olemassaolonsa oikeuteen.”

Nguen lisää, että ”heidän itsevarmuutensa tulee omien polkujensa luomisesta”. He suuntautuvat luonnostaan johtotehtäviin, eikä heillä ole ongelmia poiketa normista. Älä ole yllättynyt, jos he päätyvät suuren yrityksen toimitusjohtajaksi.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Bestlifeonline.com
Lähde: Unsplash.com