Horoskoopin mukaan: Älä seurustele näiden kanssa – astrologi paljastaa

27.11.2020

Jokainen horoskooppimerkki voi käytännössä ihastua toiseen, mutta tähtimerkkien mukaan kaikki ihastumiset ei ole tähtiin kirjoitettu. Lue eteenpäin, ja selvitä, mikä horoskooppimerkki ei sovi sinulle.

 

Oinas ja rapu

Oinas haluaa edetä nopeasti ja ottaa kaiken irti hetken romanssista. Mikä olisikaan parempaa, kuin tarttua hetken mielijohteesta toimeen rakkauden merkeissä. Tämä ei kuitenkaan ole optimaalinen tilanne ravuille, jotka ovat sentimentaalisia ja tarvitsevat paljon aikaa luottamuksen rakentamiseen.

Ravuille romanssi on taidetta – helliä eleitä ja sisäpiirivitsejä, joita kumppanit kehittävän ajan kuluessa. Siinä vaiheessa, kun rapu olisi valmis sitoutumaan, oinas on jo kyllästynyt odottamaan ja olettaa, että rapua ei vain kiinnostanut tarpeeksi.

 

Härkä ja vesimies

Härkä on tasapainoinen ja helposti luettava erityisesti sydämen asioissa. Joillekin tämä voi tarkoittaa luotettavuutta, joillekin lamaantuneisuutta. Vesimiehet ovat eläinradan innovaattoreita ja kapinallisia, jotka vihaavat asioiden rutiininomaisuutta.

Vesimiehet rakastavat omalaatuisuutta, ja he tarvitsevat vierelleen ihmisen, joka on valmis stimuloimaan heitä älyllisesti ja taiteellisesti. Härälle tämä kuulostaa täydelliseltä ajanhukalta. Miksi Härkä luopuisi vanhoista hyvistä tavoistaan?

 

Kaksoset ja skorpioni

Kaksosten vapaa ajattelutapa saa heidät luomaan joskus ristiriitaisia mielipiteitä – Mikä voi omalta osaltaan pelottaa skorpioneja, jotka haluavat aina tietää, mitä heidän kumppaninsa ajattelevat.

Jos maa tärisee jatkuvasti skorpionin jalkojen alle, skorpioni ei tunne oloaan turvalliseksi eikä ole valmis investoimaan parisuhteeseen. Kaksoset omalta osaltaan haluavat dynaamisen parisuhteen ja kumppanin, joka osaa hyväksyä heidät sellaisina, kuin he ovat.

 

Neitsyt ja vaaka

Neitsyet ovat nokkelia ja näsäviisaita realisteja. He suhtautuvat elämän katkeruuteen huumorilla. Se voi kuulostaa raikkaalta jonkun korvissa, mutta eläinradan romantikolle, vaa’alle, realistisuus on myrkkyä.

Vaa’at suhtautuvat kaikkeen yltiöpäisellä optimistisuudella, erityisesti rakkauteen. He haluavat uskoa, että kaikki on mahdollista yhteistyöllä. Neitsyet sen sijaan pitävät vaakoja täysin naiiveina, joista ei kumppania saa tekemälläkään.

 

Kauris ja jousimies

Jos kaurista voisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi se “ammattilainen”. He ovat ahkeria, kunnianhimoisia ja säntillisiä. Tämä ei tarkoita, että he olisivat kankeita – sen sijaan he ovat vakavia haluamiensa asioiden suhteen, mikä voi tehdä heistä erittäin romanttisia ja riippuvaisia elämänkumppaneita.

Jousimies on sen sijaan taiteilijaluonteinen nero, jolla on sekainen tukka ja napit väärissä rei’issä ja joka tulee aina vähän myöhässä paikalle. He tietävät voivansa hurmaavan kenet tahansa. Paitsi kauriin. Kauris haluaa, että olet ajoissa ja siistissä kunnossa.

 

Leijona ja kalat

Herkät kalat ovat täynnä kohtalollista viisautta ja empatiaa muita ihmisiä kohtaan. Rohkeat leijonat ovat sen sijaan täynnä rakkautta itseään kohtaan ja uskollisuutta läheisiään kohtaan. He haluavat samaa myös kumppaniltaan. Leijona saattaa tulla töistä kotiin ja avautua kunnolla työkaverista, joka vei taas kaiken kunnian leijonan töistä.

Kalat saattavat nähdä kuitenkin tarinan toisen puolen ja puolustella työkaveria. Kyse ei ole siitä, etteikö kalat olisi leijonan puolella. Kyse on siitä, että kalat haluavat olla kaikkien puolella tässä maailmassa.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Pixabay
Lähde: Pure Wow