Epäiletkö, ettei miehesi osaa käsitellä isoa persoonallisuuttasi? Näistä 5 merkistä sen huomaat

10.9.2020

Oletko sinua ikinä kuvailtu ainutlaatuiseksi ilman erityisiä perusteita? Tuijottavatko ihmiset sinua kadulla ilman kunnon syytä? Tuntuuko sinusta, että miehet joskus ärsyyntyvät sinusta? Jos vastasit kyllä, voit olla ylpeä itsestäsi.

Olet yksi niistä naisista, joiden iso persoonallisuus sekä kiihottaa että ärsyttää miehiä. Ison persoonan omaava nainen tarvitsee miehen, jolla on vahva sydän. Valitettavasti tällaiset miehet eivät kasva puissa, ja usein saatkin pettyä kumppanivalintoihisi.

Tässä 5 tärkeintä merkkiä siitä, ettei miehesi kykene käsittelemään persoonallisuuttasi:

 

Olet kaikille ystävällinen

Osaat kohdella kaikkia kunnioittavasti ja rakastavasti, etkä pelkää keskusteluja tuntemattomienkaan ihmisten kanssa. Vahvan sydämesi ansiosta tunnistat muiden tunteet ja haluat kaikkien tuntevan olosi hyväksi seurassasi.

Siksi miehet tuntevat joskus olonsa mustasukkaisiksi seurassasi. He eivät pysty käsittelemään sydämellisyyttäsi ja epäitsekkyyttäsi. He haluavat rakkautesi vain itselleen, koska eivät kykene hyväksymään sinua omana itsenäsi.

 

Energiasi vetää puoleensa

Pelastat kaikkien päivän pelkällä läsnäolollasi. Vaikka olisit likaisessa pyjamassa tukka sekaisin, heijastelet addiktoivaa energiaa lähellä olijoihin. Energiasi on magneettista, koska vedät puoleesi positiivisia ihmisiä etkä jaksa kuunnella itsekeskeisiä idiootteja. Jos joku on väärässä, annat hänen kuulla kunniansa etkä pelkää seistä sanojesi takana.

Toksiset miehet ärsyyntyvät käytöksestäsi huomatessaan, että et lähde mukaan heidän peleihinsä. Toksinen mies ei osaa käyttäytyä seurassasi, jolloin hänestä tulee pieni ja heikko räsynukke.

 

Tiedät, mitä haluat

Tiedät mitä haluat ja taistelet sen eteen. Jos tykkäät miehestä, et häpeile näyttää tunteitasi. Tiedostat, että jos et taistelisi tarpeidesi eteen, ei kukaan muukaan sitä tekisi. Sen takia olet täydellinen.

Heikot miehet eivät selviä kanssasi. He eivät epäkypsyyttään osaa käsitellä tunteitaan ja pakenevat, jos kerrot heille omistasi.

 

Et pelkää olla oma itsesi

Koska olet iso persoona, sinua joko rakastetaan tai vihataan. Et pelkää olla oma itsesi etkä muutu kenenkään muun vuoksi. Tiedät, ettet ole täydellinen etkä edes yritä olla. Rakastat itseäsi, sanoivat muut sinusta sitten mitä tahansa.

Heikot miehet eivät hyväksy sinua sellaisena kuin olet ja he haluaisivat muuttaa sinua. He eivät pysty näkemään vaivaa ymmärtääkseen tai kunnioittaakseen sekä hyviä että huonoja puoliasi. Vahvoilla miehillä ei tätä ongelmaa ole, minkä takia sinun ei tulisi koskaan piilotella aitoa kuplivaa persoonallisuuttasi.

 

Sinulla on iso sydän, eivätkä miehet uskalla rakastaa sitä

Isoa persoonallisuutta ei ole ilman isoa sydäntä. Jos rakastat jotakuta, et epäröi näyttää tunteitasi välittömästi. Uskallat altistua kenelle tahansa, vaikka tiedät, miltä sydämen särkyminen tuntuu.

Heikko mies kertoo rakastavansa sinua ja pakenee myöhemmin. Vahva mies on kehittänyt itselleen henkistä kapasiteettia rakastaa muitakin kuin itseään. Hän ei pelkää näyttää rakkauttaan, koska haluaa pitää sinut itsellään.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Herway.net
Lähde: Pixabay.com