Astrologia kertoo: Näin löydät viimeinkin “sen oikean”

25.4.2021

Rakkauden etsiminen, erityisesti pitkällä tähtäimellä, voi olla harvinaisen uuvuttavaa. Pelkästään treffailu on raskasta, ja sen jälkeen, kun olet tutustunut uuteen kumppaniisi paremmin, saatat törmätä ristiriitoihin ja eriäviin mielipiteisiin pian ja joudut palaamaan sinkkumarkkinoille. Kaikki tämä henkinen stressi vaatii todellakin veronsa. Mutta voisiko astrologia tehdä tästä kaikesta helpompaa ja nostattaa sielunkumppanin löytämisen todennäköisyyttä? Puhuimme Joshua MacGuirelle, astrologille ja elämäntapaopettajalle ja kysyimme, kuinka astrologia voisi auttaa:

 

Kuinka astrologia toimii?

Astrologia voi olla hieman monimutkaista, sillä siihen sisältyy monia eri tekijöitä. ”Venus, tottakai, on olemassa muiden planeettojen ja parisuhde-elementtien ohella,” MacGuire aloittaa.

”Kuumerkkisi kertoo henkisistä tarpeistasi; Marsisi kertoo intohimostasi ja seksuaalisuudestasi; Merkurius kertoo, kuinka kommunikoit ja Jupiter paljastaa, kuinka laajennut. Kun otetaan kaikki tekijät huomioon, voimme analysoida ihmisen karttaa ja löytää hänelle oikean parisuhteen ja auttaa myös ylläpitämään sitä.”

 

Mitkä merkit sitten sopivat yhteen?

Vaikka onkin hyvä ajatella kaikkia tekijöitä, pelkästään aurinkomerkkiä katsomalla voi saada jotain käsitystä. Aurinkomerkki on meille kaikille tutuin, esimerkiksi vesimies tai leijona. Kun otetaan kuumerkki mukaan analyysiin, voimme tehdä johtopäätöksiä yhteen sopimisesta myös syvemmällä tasolla.

Aurinkomerkki on käytännössä persoonallisuutesi, egosi ja se, kuinka ajattelet itsestäsi, kun taas kuumerkki kertoo tunteistasi, tarpeistasi ja piilossa olevasta puolestasi, jota ei tavallisesti näytä muille, MacGuire selittää.

“Yleisesti ajatellen tuli- ja ilmamerkit (oinas, leijona ja jousimies; vaaka, vesimies ja kaksonen) sopivat hyvin yhteen. Sama pätee vesi- ja maamerkkeihin (rapu, skorpioni ja kalat; kauris, härkä ja neitsyt).”

Muut yhdistelmät ovat harvemmin aivan yhtä toimivia, mutta tätä ideaa on myös vastustettu. Pelkkien aurinkomerkkien perusteella on nimittäin vaikeaa tehdä syvällisempiä johtopäätöksiä siitä, kuka sopii yhteen kenenkin kanssa.

”Esimerkiksi oinas, jolla on kuumerkkinä härkä, voi sopia hyvin yhteen neitsyen kanssa, vaikka heidän aurinkomerkkinsä eivät olekaan täydellinen pari,” MacGuire kertoo.

 

Horoskooppi kertoo mieltymyksistä ja inhoista

Jos tiedät jo omalle aurinkomerkillesi tyypillisistä ominaisuuksista, voit päätellä niistä jotain. ”Kalat pitävät haaveilusta ja pakenemisesta. Tämä voi joko suututtaa maanläheisen härän, tai sitten kyseessä voi olla täydellinen tasapainottava elementti heidän välillään,” hän sanoo.

Tässä toinen esimerkki: ”Riippuen muista kartan elementeistä, jousimiehellä voi olla vaikeuksia härän kanssa: jousimies kaipaa vapautta ja seikkailuja, kun taas härkä tahtoo turvaa, vakautta ja luotettavuutta,” MacGuire kertoo. Tällaisella parilla voi olla vaikeuksia sovittaa toiveitaan yhteen.

“Ihmisellä, jonka kartassa on vahva jousimies tai oinas voi iskeä kovaa yhteen henkilön, jolla on vahva vaaka, kanssa. Jousimies tai oinas voi olla hyökkäävä, kun taas vaaka on herkkä ja diplomaattinen. Tässä tilanteessa osapuolten tulisi ymmärtää toisiaan, tehdä kompromisseja ja pyrkiä yhteistyöhön, jos he haluavat suhteen toimivan.”

“Jos naisen mars on leijona, hän pitää miehistä, jotka ovat aurinkoisia, anteliaita ja jopa viihdyttäviä. Tällaiselle naiselle sopisi esimerkiksi ihminen, joka on aurinkomerkiltään leijona, sillä leijonalla on juuri näitä ominaisuuksia,” hän sanoo.

Samalla tavalla, jos miehen venus on vesimies, pitää hän fiksuista, siisteistä ja itsenäisistä naisista. Nämä ominaisuudet ovat vesimiehille ominaisia.

”Vaikka skorpioninaiset ovatkin viisaita, heillä on taipumusta impulsiivisuuteen ja tunteellisuuteen, minkä takia he eivät välttämättä sopisi tälle miehelle. ”

 

Astrologia voi auttaa taklaamaan yleisiä ongelmia

Astrologit voivat auttaa voittamaan mahdollisia yleisiä ongelmia, jotka suhteessa voivat kehittyä. Ongelmien ratkaisu perustuu osapuolten taipumuksiin ja tähtikartan lukemiseen.

”Sanotaan vaikka, että miehen kuumerkki on jousimies ja naisen kuumerkki härkä. Tämä voi aiheuttaa konflikteja sillä mies tahtoo vapautta ja seikkailuja, kun taas nainen janoaa turvaa ja vakautta,” MacGuire kertoo.

Tässä toinen esimerkki: ”Vesimies ja vaaka ovat tapailleet jonkin aikaa. Vesimies arvostaa vapautta ja vaaka sitoutumista. Astrologi osaa havaita, kuinka vaaka tulee jatkossa haluamaan syvempää sitoutumista, kuin vesimies olisi valmis antamaan,” MacGuire sanoo. Astrologin avulla osapuolet voivat nähdä toisensa ei näkökulmasta, mikä voi auttaa erimielisyyksien purkamisessa.

 

Astrologit tunnistavat taipumuksesi

Kaikilla merkeillä on tietyt tavat ja rakkauden kohteet. Näiden rakkauden kohteiden löytäminen omassa kumppanissa on avain onnelliseen parisuhteeseen. Astrologi voikin auttaa löytämään kumppanin, joka sopii omiin taipumuksiisi.

Samalla tavalla astrologi voi opastaa tunnistamaan taipumuksesi niin, että osaat käsitellä niitä ja tarvittaessa muuttaa niitä parisuhteen varalta.

”Vaaoilla on esimerkiksi mieltymys yksipuoliseen rakkauteen. Jos vaaka ymmärtää tämän, hän voi miettiä tekojaan ja harkita, haluaako hän todella parisuhteen vai pitääkö hän vain rakastumisen tunteesta. Astrologi voi auttaa mieltymyksen muuttamisessa.”

“Vaa’at saattavat myös olla kroonisia valittajia. Jos vaaka tajuaa valittavansa liikaa ja syyn valittamiseen, hän saattaa oppia hyväksymään itsensä paremmin, minkä ansiosta hänestä tulee myös parempi kumppani,” MacGuire havainnollistaa.

”Jousimiehillä on taipumus vaellella ympäriinsä. Kun jousimies huomaa sisäisen tarpeensa etsimiseen ja samoiluun, voi hän esimerkiksi lähteä matkustamaan maailman ympäri kumppaninsa kanssa muiden naisten etsimisen sijasta.”

Kaikki riippuu siitä, löytääkö omaan elämäntyyliin ja omiin tavoitteisiin sopivan kumppanin. Astrologian avulla tämän kumppanin löytäminen voi olla helpompaa, kun ymmärrät paremmin omia ja kumppaniehdokkaidesi tarpeita.

 

Katso lisää: reseptejä

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay