8 Selkeää merkkiä siitä, että olet harvinaisen kestävässä suhteessa

1.5.2024

Meillä kaikilla on jokin toive tai unelma siitä, että jonain päivänä löytäisimme ”sen oikean” ja saisimme sellaisen terveen suhteen, joka kestää koko elämän. Vaikka treffailu ja suhteet ovat muuttuneet merkittävästi, on silti tapoja selvittää, onko suhteesi kestävällä pohjalla. Tässä on 8 merkkiä siitä, että olet harvinaisessa suhteessa, joka voi kestää koko elämän. 

 

Hänen ystävänsä ovat sinun ystäviäsi 

Parina oleminen tarkoittaa aikaa viettämistä toistenne ystävien kanssa. Ja hyvän vaikutuksen tekeminen näihin ystäviin on olennaista suhteen säilyttämiseksi.  Mutta on hyvä merkki harvinaisesta suhteesta, kun kumppanisi ystävät ottavat sinut mukaan ja toivottavat sinut tervetulleeksi ryhmään. Samoin kumppanisi on innoissaan siitä ja haluaa sinun tuntevan olosi mukavaksi heidän ystäviensä kanssa. 

Vaikka toistenne tunteminen saattaa kestää hetken, kumppanisi esitteleminen ystävilleen on valtava askel! Ja se yleensä tarkoittaa, että he suhtautuvat suhteeseen vakavasti.  

 

Saatte toisenne nauramaan  

Toisen saaminen nauramaan suhteessa ei aina ole niin helppoa kuin se kuulostaa. Joillakin ihmisillä on kuiva huumorintaju, joka ei ole hauskaa toisille, ja jotkut ovat pelkkiä hölmöläisiä, mikä ei välttämättä naurata muita. 

Nauru on hyväksi. Ja kun voitte molemmat saada toisenne nauramaan, niin se on merkki siitä, että ymmärrätte toisianne eri tasoilla.

 

Riitelynne on rakentavaa 

Pariskuntien on helppo riidellä jatkuvasti pikkujutuista, napistaen toisiaan, kunnes se johtaa vieläkin räjähtävämpään riitaan. Mutta merkki harvinaisesta suhteesta, joka voi kestää, on kun teillä on rakentavia riitoja.  Teidän on mahdollista väitellä asioista samalla tehdessänne siitä rakentavaa keskustelua. Ei ole nimittelyä tai manipulointia, eikä myöskään pistelyä vyötärön alapuolelle.

Kun väitteitä tapahtuu, niistä opitaan, ja niitä käytetään estämään vastaavia tilanteita tulevaisuudessa. Toki erimielisyyksiä tulee silti olemaan, mutta sinä ja kumppanisi riitelette ”oikealla” tavalla. 

 

Voitte pitää hauskaa yhdessä tekemättä mitään 

Teidän ei tarvitse aina lähteä ulos pitääksenne hauskaa. Sen sijaan te nautitte oleskelemisesta yhdessä kotona.  Se tarkoittaa jotain hyvin erityistä, kun voitte istua yhdessä kotonanne tekemättä mitään suurta, mutta silti nauttien toistenne seurasta. Teidän ei tarvitse tehdä paljoa ollenkaan. 

Se on erilainen intiimiyden taso, jonka koet, kun olette yhdessä ettekä tee mitään. Pääsette näkemään toisenne aivan eri valossa ja olemaan todella toistenne kanssa.

 

Hän saa sinut haluamaan olla parempi ihminen 

Myrkyllisissä suhteissa kumppanit tendensioivat tuomaan toisistaan esiin huonoja puolia. Mutta mikä on tilanne kestävissä suhteissa? Te molemmat tuotte toisistanne parhaat puolet esiin. Pyritte olemaan parempia ihmisiä joka päivä heidän takiaan ja kaiken sen takia, mitä he ovat opettaneet sinulle elämästä.

He eivät yritä tuoda esiin huonoa puoltasi tai tehdä vikojasi ja puutteitasi tunnetuiksi maailmalle. Sen sijaan he haluavat sinun kehittyvän ja kasvavan paremmaksi versioksi itsestäsi.

 

Olette kiitollisia toisistanne ja annatte sen näkyä 

Kun pariskunnat ovat olleet yhdessä pitkään, he voivat alkaa unohtaa, kuinka paljon he arvostavat kumppaniaan. Vaikka he saattavatkin ilmaista sen sanallisesti, heidän toimensa eivät ehkä vastaa sitä.  Mutta, jos olette vahva pari, annatte toisillenne tietää, kuinka kiitollisia olette siitä, että toinen on elämässänne.

Ette pelkästään kerro toisillenne kuinka kiitollisia olette, vaan näytätte sen pienillä ja satunnaisilla ystävällisyyden eleillä. 

 

Olette intiimejä toistenne kanssa

Rakastatte suutelemista ja toistenne koskettamista, olipa kyseessä sitten halaus, käsikädessä oleminen tai jotain fyysisempää. Tuntuu melkein siltä, kuin olisitte edelleen häämatkan vaiheessa suhteessanne, vaikka olisittekin olleet yhdessä jo vuosia.

Intiimiys ei aina tarvitse olla fyysistä. Sinulla ja kumppanillasi on myös tunneperäistä läheisyyttä, ja juttelette usein henkilökohtaisista kokemuksistanne ja olette todella avoimia ja haavoittuvaisia toisillenne.

 

Keskustelette tulevaisuudesta 

Viimeisenä, yksi suurimmista merkeistä siitä, että olette harvinaisessa suhteessa, joka voi kestää, on kun tiedätte, että sinulla ja kumppanillasi on tulevaisuus yhdessä. 

Havaitset, että kumppanisi puhuu jatkuvasti sinusta ja suhteestanne tulevaisuuden näkökulmasta. Kumppanisi haluaa pysyä merkittävänä osana elämääsi, osallistaa sinut tulevaisuuden suunnitelmiin ja odottaa olevansa kanssasi ikuisesti! On selvää, että kumppanisi haluaa sinun olevan pysyvä osa heidän elämäänsä. 

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Unsplash.com