Nämä 6 asiaa tekevät sinusta seksikkäämmän

16.9.2021

Seksikkyys ei ole rakettitiedettä. Se ei pohjimmiltaan ole myöskään kalliita meikkejä tai kauneuskirurgiaa, vaan jotain ihan muuta. Tässä kuusi niksiä joilla vedät enemmän katseita puoleesi.

1. Ole rehellinen ja oma itsesi

Aitous ja rehellisyys ovat seksikkäitä ominaisuuksia. Ne lisäävät vetovoimaasi kaikilla tasoilla – myös seksikkyysasteikolla. Ei ole mitään epäseksikkäämpää kuin kierous.

2. Kehitä älyn lahjojasi

Ei, sinulla ei tarvitse olla Einsteinin älykkyyosamäärää ollaksesi seksikäs, mutta sivistymättömyys ei ole seksikästä. Opiskele, ole utelias ja sivistä itseäsi aina kun mahdollista.

3. Luo katsekontakti

Silmiin katsominen on seksikästä. Harva tulee tätä ajatelleeksi, mutta näin se vain on: muualle pälyily toisen kanssa keskustellessa ei ole seksikästä. Katsekontakti viestittää terveestä itsetunnosta.

4. Ole kiltti

Luit oikein: on seksikästä olla kiltti, eli tehdä muille hyviä tekoja olettamatta että saa mitään takaisin. Tämä ei tarkoita sitä, että olisi kaiken aikaa kaikille mieliksi

5. Huumorintaju

Tämä on ilmeinen seksikkyyden lähde. Millainen tahansa huumori ei kuitenkaan ole seksikästä: Toisten kustannukselle nauraminen ei ole sitä.

6. Itsevarmuus

Seksikkäin ominaisuus kaikista on itsevarmuus. Kun uskot itseesi, vedät muita puoleesi.

 

Lähde: alpha m
Kuva: Unsplash / Caique Silva

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia