6 Horoskooppia, jotka arvostavat yksityisyyttään

30.3.2020

Oletko ihminen, joka nauttii omasta rauhastaan ja pysyttäytyy mieluummin omissa oloissaan kuin jakaa kaiken maailmalle? Kuuletko joskus läheisiltäsi kommentteja siitä, kuinka sinun pitäisi joskus puhua enemmän itsestäsi tai tunteistasi?

Yksityisyydessä ei ole mitään väärää, mutta joskus ihmiset voivat tulkita sitä väärin. He saattavat ajatella, että suljet heidät ulkopuolelle, eikä vain sitä, ettet halua jakaa henkilökohtaisia yksityiskohtia elämästäsi kaikille.

Ihmiset sulkeutuvat helposti, jos joku pettää heidän luottamuksensa. Kun jaat salaisuutesi ja joku pettää vaitiolovelvollisuutensa, et välttämättä halua tehdä samaa virhettä uudestaan. Ihmiset saattavat olla hyvinkin sosiaalisia ja ulospäinsuuntautuneita, mutta kun he saavat mahdollisuuden olla yksin ja omassa rauhassaan, he arvostavat sitä enemmän kuin mitään muuta.

Jotkut horoskoopit arvostavat yksityisyyttään enemmän kuin toiset. Tässä ne ovat:

 

Skorpioni (Loka 23 – Marras 21)

Monet skorpionit ovat oppineet suojautumaan koska heitä on loukattu menneisyydessä. Skorpioneja pidetään salamyhkäisinä koska he eivät mielellään jaa salaisuuksiaan tai paljasta liikaa elämästään. Skorpionit ovat yksityisiä ihmisiä ja heille on tärkeää, että muut kunnioittavat sitä.

Skorpioneilla on henkisiä rajoja, ja jos joku ylittää ne, skorpionit suuttuvat helposti. Skorpionit eivät halua jakaa yksityistä aluettaan tai vastata tunkeileviin kysymyksiin. Jos skorpioni haluaa kertoa jotain, hän kyllä tekee sen kysymättä.

 

Härkä (Huhti 20 – Touko 20)

Härät ovat yksityisiä ihmisiä, jotka huolehtivat ongelmistaan mieluiten itse. He ovat määrätietoisia ja kykeneviä puhumaan omasta puolestaan, mutta välillä heillä on vaikeuksia luottaa muihin ihmisiin. Siksi härät pitävät asiat mielellään omana tietonaan. Härät eivät pidä siitä, jos joku loukkaa heidän yksityisyyttään.

Härkä on viisas ja vahva. Härkään voi aina luottaa ja jos härkä haluaa päästää jonkun sisäpiiriinsä, hän tekee sen kyllä, kunhan härkä ei koe toista liian tunkeilevana.

 

Neitsyt (Elo 23 – Syys 22)

Neitsyet arvostavat yksityisyyttään koska usein neitsyt tuntee parhaiten olevansa oma itsensä juuri silloin, kun saa olla yksin. Kun neitsyt on yksin, opiskelee tai työskentelee eikä kukaan vaadi häneltä mitään, on neitsyt onnellisimmillaan.

Neitsyt ei koe tarvetta jakaa kaikkia elämänsä asioita ja eikä neitsyen luottamusta saa, ellei sitä todella ansaitse.

 

Kalat (Helmi 19 – Maalis 20)

Kalat tarvitsevat yksityisyyttä tehdäkseen työnsä hyvin, parantuakseen ja tunteakseen olonsa rauhalliseksi. Kalat eivät kaipaa ketään tuomitsemaan itseään, joten kalojen lähelle voi olla vaikeaa päästä. Kaloilla on eskapistinen luonne ja joskus kalat haluavat vain vetäytyä omiin oloihinsa.

Kalat antavat itsestään niin paljon muille ihmisille, että he todella arvostavat omaa aikaa. Kalalle on tärkeää antaa itselleen pieniä levähdystaukoja, joiden aikana voi ajatella ja käyttää omaa luovuuttaan.

 

Rapu (Kesä 21 – Heinä 22)

Ravut ovat hyvin verkostoituneita ja tietoisia tunteistaan, mikä on erittäin hyvä juttu. Valitettavasti se voi myös tehdä ravusta haavoittuvaisen ja avoimen loukkaantumisille. Rapu tarvitsee aikaa huolehtiakseen itsestään ja valmistautuakseen kohtaamaan brutaalin maailman.

Ravut vetäytyvät mielellään kuoreensa ja arvostavat yksityisyyttään koska kuoren suojassa voi koota ajatuksensa ja parantua. Oltuaan hetken omissa oloissaan rapu on taas valmis kohtaamaan, mitä ikinä elämä tuokaan eteen.

 

Vesimies (Tammi 20 – Helmi 18)

Vesimiehet ovat erittäin itsenäisiä ja arvostavat todella yksityisyyttään. Vesimiehillä on tavallisesti paljon ystäviä ja perheenjäseniä ja he rakastavat ihmisten seuraa. Vesimiehet kuitenkin tietävät, että omalle ajalle on myös jätettävä tilaa.

Jos vesimiehellä on ongelma, käsittelee hän sen mieluummin yksin kuin jakaa sen jonkun muun kanssa. Vesimiehelle yksityisyys on tärkeää, sillä omissa oloissaan vesimies on vapaimmillaan ja luovimmillaan. Vesimies tuntee olonsa rauhalliseksi ja saavuttaa usein parhaat työtulokset saadessaan olla omassa tilassaan.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay.com