5 salakavalinta horoskooppimerkkiä – hieman ovelat ja häijyt

23.5.2024

Meillä kaikilla on hetkiä, jolloin pidämme korttimme lähellä rintaa. Ehkä et kerro parhaalle työkaverillesi, että olet ollut haastatteluissa toisiin työpaikkoihin, ennen kuin kaikki on selvää. Tai ehkä tyhjennät internetin historiaa, kun olet etsinyt lahjaa merkittävällesi.

Onneksi nämä satunnaiset puutteet ovat vaarattomia. Kylmä tosiasia kuitenkin on, että jotkut ihmiset ovat salakavalampia kuin käärmeet – ja se saattaa johtua astrologiasta. Lue alta kuusi salakavalinta horoskooppimerkkiä, hieman ovelasta häijyyn.

 

Vesimies

Vesimies on yksi älykkäimmistä horoskooppimerkeistä, mutta kuten Bennet (astrologi) huomauttaa, tämä tarkoittaa sitä, että heidän ”aivonsa eivät koskaan lepää”. Inbaal Honigman (astrologi), selittää, että Vesimies tekee usein päätöksiä kauan ennen kuin ryhtyy mihinkään toimintaan.

”He tietävät jättävänsä kumppaninsa kuukausia ennen kuin tekevät sen. He sopivat itsensä kanssa luovuttavansa heti kun ensimmäinen merkki tulevista isoista haasteista ilmaantuu”, hän sanoo esimerkkinä tästä. ”Tämän tiedon panttaaminen ja oikean hetken odottaminen on joskus ovelaa, mutta hieman julmaa”. Bennetin sanoo, ”He suunnittelevat jokaista siirtoaan hiljaisesti. Se on kuin harkittua shakkia.”

 

Vaaka

Kuten muutkin ilmamerkit, Vaaka on asiantunteva kommunikoija, mutta heillä on joskus salainen motiivi. ”Vaakaa edustavat vaakakupit – he punnitsevat kaiken. Jos he kokevat tulevansa lyödyksi, heidän salakavala puolensa nousee pintaan,” jatkaa Bennet. ”Hienovaraisesti kalibroimalla toimiaan ja sanojaan, he manipuloivat muita saadakseen sen, minkä he jo näkevät omakseen.”

Älä kuitenkaan odota Vaaka-kaverisi osallistuvan salakavalaan käyttäytymiseen säännöllisesti. Ensinnäkin, he eivät yksinkertaisesti pidä konfrontaatiosta tai draamasta. Ja toiseksi, he pystyvät käsittelemään useimmat tilanteet ilman juonittelua. ”Heillä on tarpeeksi ihmistaitoja, joten heidän ei tarvitse käyttää salakavalia temppuja taktiikoina” vahvistaa ammattiastrologi Lisa Gordon.

 

Kalat

”Pinnan alla Kalat on täynnä ystävällisyyttä ja valoa, mutta heillä on myös synkempi puoli”. Kuten Rapu, he ovat luonnostaan empaattisia, niin paljon, että he usein imevät toisten tunteet itseensä ja sekoittavat todellisuuden ja mielikuvituksen.

”He ovat vaarallisia, koska he onnistuvat valehtelemaan myös itselleen, siihen pisteeseen asti, että he aidosti uskovat, etteivät tee mitään väärin alun perinkään”, selittää astrologi Virginia Castiglione. Joten, vaikka he eivät ehkä tiedosta satuttavansa muita sotkeutuessaan heidän valheidensa verkkoon, viattomat sivustakatsojat saattavat joutua polttamaan itsensä.

Kun käsittelet salakavalaa Kalaa, luota vaistoihisi: Jos luulet heidän syöttävän sinulle jotain väärää, olet todennäköisesti oikeassa.

 

Kaksonen

Kaksosten merkki ”ovat lahjakkaita kommunikoijia”, sanoo Bennet, joka lisää, että Kaksoset ovat ”nopeasti ajattelevia.” Tämä on onnekas asia heille, koska, kuten sosiaaliset juorut, he joutuvat usein olemaan salakavalia yllättävissä tilanteissa.

”Heillä on kaksi ystäväpiiriä, jotka eivät pidä toisistaan, kaksi suosikki-tätia, jotka ovat vannoutuneita vihamiehiä.” sanoo Honigman. ”Joten heidän täytyy tehdä monia salakavalia liikeitä, tai liian monet ihmiset loukkaantuisivat.”

Sinun on pysyttävä valppaana, kun olet tekemisissä Kaksosten kanssa, etenkin jos olet heidän läheinen ystävänsä tai kumppaninsa. ”Heillä on puhumisen lahja ja he voivat luoda tarinan, johon kuka tahansa uskoo”, varoittaa ammattiastrologi Katherine Metcalf.

 

Skorpioni

Mikään ei ole sitä miltä näyttää kun olet tekemisissä Skorpionin kanssa. Heitä ”hallitsee Mars, toiminnan planeetta, mutta se näyttäytyy enemmän passiivisesti”, sanoo Crescent. ”Skorpionit toimivat parhaiten kulissien takana – he ovat hiljaisuuden liikkumisen ilmentymiä, kuin ninjoja.”

Samalla Skorpionit ovat suojelevia ja epäluuloisia muita kohtaan. ”Se saa heidät tuntemaan, että salakavala toiminta on tarpeellista elämässä selviytymisen kannalta”, sanoo Gordon. He ärtyvät myös helposti ja miettivät kostoa säännöllisesti – joten kun Skorpioni on liikkeellä, mikään ei pysäytä heitä.

”Jos tämä sisältää jonkun selän takana toimimisen, he kykenevät laskeutumaan sille tasolle”, jakaa valmentaja ja astrologi Linda Berry. Kuten heidän maallinen edustajansa – skorpioni – tämän merkin pisto polttaa.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Bestlifeonline.com
Lähde: Unsplash.com