5 Horoskooppimerkkiä, jotka osaavat käsitellä stressiä parhaiten

30.3.2020

Kaikilla meillä on joskus stressiä. Stressin käsittelyssä on kuitenkin eroavaisuuksia ihmisten välillä. Stressin poistamista voi opetella, mutta välillä liiallinen stressi voi johtaa todellisiin kriisitilanteisiin.

Kun olet liiallisen stressin partaalla, on hyvä ympäröidä itsensä rauhallisilla tyypeillä, jotka osaavat pitää mielensä tyynenä. Sitä kautta voi myös itse löytää uudelleen mielenrauhan.

Luonnolliset johtajat osaavat käsitellä stressiä siksi, että he osaavat siirtää syrjään omat halunsa ja tarpeensa ja asettaa muut itsensä edelle.

Nämä 5 horoskooppimerkkiä ovat kaikista parhaita stressinkäsittelijöitä.

 

Leijona (Heinä 23 – Elo 22)

On monia syitä sille, miksi muut katsovat leijonia ylöspäin. Leijonilla on vahvat johtajuustaidot, he osaavat kohdata ongelmia suoraan ja he osaavat käsitellä stressiä. Leijonien pää kysyy kylmänä ja huumorintaju tallella silloinkin, kun asiat menevät päin honkia.

Huumorintaju ja ymmärrys siitä, koska huumoria kannattaa käyttää, on avain kaikkeen. Leijonat osaavat ajoittaa vitsinsä oikein ja tietävät, koska pitäytyä vakavana. Leijonilla on luonnollinen halu auttaa, mikä tulee parhaiten ilmi stressaavissa tilanteissa.

 

Kauris (Joulu 22 – Tammi 19)

Jos stressi vaivaa, hakeudu kauriin läheisyyteen. Kauriit ovat viisaita, kärsivällisiä eivätkä tee hätiköityjä päätöksiä. Kauriilla on taipumusta keskittyä asioihin, joihin he voivat vaikuttaa ja kauriit tietävät, että on turha hukata energiaa asioihin, joihin ei voi vaikuttaa.

Kauriit toimivat rauhallisesti ja loogisesti, ja pelkästään heidän läsnäolonsa voi rauhoittaa muita.

 

Härkä (Huhti 20 – Touko 20)

Härät ovat rauhallisia, tasapainoisia ja heihin voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Härkä ei tee mitään impulsiivista tai typerää. Sen sijaan härkä suunnittelee joka askeleensa tarkoin.

Härkä tunnetaan halustaan auttaa kaikkia apua tarvitsevia, mikä tulee parhaiten esiin erityisesti stressaavissa tilanteissa. Härkä auttaa muita rauhoittumaan ja tekee kaikkensa, ettei stressi pahene entisestään. Härkä ei luovuta, vaikka asiat eivät ratkeisikaan välittömästi.

 

Kaksoset (Touko 21 – Kesä 20)

Kaksoset ovat teräviä ja he näkevät asioita, joita muut jättävät huomiotta. Stressaavissa tilanteissa kaksoset katsovat isoa kuvaa ja ovat aina askeleen tai kaksi muita edellä. Kaksoset näkevät kauas eivätkä yritä hakea pikaisia ratkaisuja, joilla ei ole pitkäkestoisia vaikutuksia.

Kaksoset ovat fantastisia kommunikoijia, ja heidän taitonsa toimia neuvottelijoina voi olla avain ongelmien ratkomiseen. Kaksosten läsnäolo riittää rauhoittamaan kaikkia osapuolia, mikä käy toteen niin stressaavissa tilanteissa kuin rennoissa illanvietoissa.

 

Vesimies (Tammi 20 – Helmi 18)

Stressaavassa tilanteessa vesimiehen kyky unohtaa henkilökohtaisuudet tulee parhaiten esiin. Vesimies osaa jättää liialliset tunteet taka-alalle keskittyäkseen auttamiseen ja ongelman ratkomiseen. Vesimies on tietoinen ympäristöstään ja pyrkii etsimään ratkaisuja kaikkialta.

Jos esimerkiksi työntekijöiden tarpeet eivät toteudu tai työympäristössä on skismaa, vesimies osaa tuoda kaikki osalliset yhteen ja kommunikoinnillaan löytää jokaista miellyttävän ratkaisun. Vesimiehille innovointi ja ongelmanratkonta on kaikki kaikessa.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay.com