5 asiaa, jotka tapahtuvat pyytämättä, jos hän todella välittää sinusta

7.12.2020

Jos hän oikeasti välittää sinusta, niin pystyt sen kyllä tulkitsemaan tavasta, jolla hän sinua kohtelee. Kun rakkautta on aidosti ilmassa, niin kummankaan ei tarvitse erikseen mitään mitään, koska silloin haluaa antaa toiselle, asettaa toisen ensimmäiselle sijalle. Näistä merkeistä huomaat tämän parhaiten.

 

1. Ajan käyttäminen

Kun mies todella välittää sinusta, hän ei vilkuile seurassasi kelloa. Hänelle teidän yhteinen aika on sitä parasta, tärkeintä aikaa, jossa hän haluaa elää hetkellä. Ennemminkin on niin, että hän peruuttaa tai siirtää muita menoja vain viettääkseen enemmän aikaa juuri sinun kanssasi.

Teidän yhteinen aika on hyvää niin yhdessä sohvalla kuin ulos lähtiessä. Hän haluaa jakaa nämä hetket, kaikissa olosuhteissa juuri sinun kanssasi.

 

2. Toisen huomioiminen

Jos hän todella välittää sinusta, niin sinun ei tarvitse erikseen pyytää huomiota tai yrittää kiinnittää huomiota muuten itseesi. Rakastunut mies kyllä huomaa sinut, sinä olet hänen huomionsa keskipiste. Vaikka paikalla olisi muita, niin hän pitää huolta siitä, että sinut otetaan huomioon ja sinulla on kaikki hyvin.

Hän huomioi sinut myös silloin kun ette ole yhdessä. Saat viestejä, puheluita, joissa kysellään kuulumisiasi ja ollaan aidosti kiinnostuneita asioistasi. Ehkä hän soittaa vain kuullakseen äänesi, koska se saa myös hänet hyvälle mielelle.

 

3. Olet tärkeysjärjestyksessä sijalla 1.

Tilanteesi on muihin naisiin verrattuna hyvin erilainen. Sinä tulet hänelle aina ensin. Sinun ei tarvitse ponnistella tai kurkkia muiden olan yli, sinä tulet ensimmäisenä. Olette sitten jon kärjessä tai perällä, niin hän on rinnallasi, tasavertaisena, samalla sijalla.

Kun olet hänelle se, valittu, niin hän myös kertoo sen sinulle. Kuulet kuinka tärkeä olet ja mitä merkitset. Toki hän haluaa myös kuulla, että mitä hän merkitsee sinulle. Koska olet ”ykkönen”, niin hän pyrkii toteuttamaan toiveitasi, joko suoraan tai muistaen ja myöhemmin yllätyksenä toteuttaen.

 

4. Rakkauden osoittaminen ja ylläpitäminen

Kun mies todella välittää sinusta hän haluaa välttää tottumisen ja tapoihin kangistumisen. Hän haluaa uusiutua, kokea uutta ja löytää uutta kipinää teidän välillenne aina uudestaan ja uudestaan. Hän tekee töitä sen eteen, ettei elämästänne tule tylsää.

Hän ei luovuta vaikeinakaan aikoina vaan etsii keinoja haasteiden ylittämiseen. Hän haluaa selvittää syyt, jos sinä et ole tyytyväinen ja hän on avoin myös omista ajatuksistaan. Hän uskoo, että rakkaus välillänne voittaa kaiken mahdollisen.

 

5. Tilan antaminen toiselle

Kun hän todella välittää, niin hän ei keskity pikkuseikkoihin, eikä sorru pikkumaisuuksiin. Hän ohittaa virheesi ja katsoo isompaa kuvaa, sinua kokonaisena. Hän rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Saat olla oma, aito itsesi jokaisena hetkenä.

Hän antaa sinulle tilaa olla sinä, hän antaa sinulle aikaa olla itseksesi, hän luottaa teihin. Hän ei epäile ilman syytä, vaan antaa suhteen ja rakkauden hengittää, sillä hän on varma tunteistaan ja antaa sen näkyä.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Herway.net
Lähde: Pixabay.com