5 asiaa, joista tiedät olevasi valheellisessa parisuhteessa

3.3.2020

Moni meistä on saattanut päätyä suhteeseen toisen kanssa siksi, ettei halua olla yksin. Suhde ei ole ollut tyydyttävä, mutta ajattelet että se tulee vielä muuttumaan paremmaksi. Kieltydyt avaamasta silmiäsi ja miettimästä muutosta, koska se tuntuu vaikealta. Tällaisella valheellisella parisuhteella ei kuitenkaan ole tulevaisuutta.

Jotta valheellisesta parisuhteesta luopuminen olisi helpompaa tässä viisi asiaa, joihin sinun tulisi kiinnittää huomiota.

 

Rakkaus on kommunkointia toisen kanssa. Sinun on mahdotonta oikeasti tuntea puolisoasi jos hän ei jaa ajatuksiaan ja kerro tunteistaan. Kommunikointi ei tarkoita jatkuvaa soittelua ja viestittelyä kun olette erossa, mutta kun tapaatte on hyvä jutella hetki päivän tapahtumista ja tuntemuksista. Muuten et voi tietää mitä asioita puolisosi mahdollisesti käy läpi. Tunteiden piilottaminen aiheuttaa ennen pitkää ongelmia.

2. Hän ei kerro sinulle menemisistään

Sinun ei tarvitse olla jatkuvasti tietoinen siitä missä puolisosi on. Jos hän kuitenkin on salamyhkäinen menemisistään siinä määrin, että se epäilyttää sinua, tästä saattaa aiheutua luottamuspula. Jos ei halua kertoa toiselle menemisistään se on merkki, ettei parisuhdetta oteta vakavasti. Ehkä hän pitää sinua vain varalla kunnes jotain parempaa ilmenee. Tämä on selvä merkki valheellisesta parisuhteesta.

 

3. Hän ei aloita keskustelua

Valheellisessa parisuhteessa puolisosi juttelee kanssasi vain silloin kun hyötyy siitä jotenkin. Hän tekee sen täysin tietoisesti ja on tilanteeseen tyytyväinen. Keskustelut ovat hyvin yksipuoleisia ja sinusta tuntuu että joudut kiskomaan sanoja hänen suustaan. Puolisosi on päättänyt olla avautumatta sinulle. Tässä tilanteessa sinä olet uhri eikä tällaiseen parisuhteeseen tule jäädä.

 

4. Teitä yhdistää ainoastaan seksuaalinen kemia.

On hienoa jos teidän välillänne on hyvä kemia ja seksi on mahtavaa. Seksi ei kuitenkaan ole parisuhteen tärkein asia, eikä saa missään nimessä olla ainoa! Aidossa parisuhteessa alun hurmaa seuraa jotain paljon suurempaa ja vakavampaa. Jos näin ei kuitenkaan käy on parisuhteenne valheellinen.

 

5. Parisuhteestanne puuttuu yhteiset jaetut kokemukset

Parisuhteenne on muuttunut toistuviksi rutiineiksi. Kaikki hauskuus ja luovuus on poissa. Yhteiset kokemukset, hulluttelu, romantiikka ja myös surulliset hetket yhdistävät teitä ja luovat muistoja. Jos yhdessä elämisestä ei ole jäänyt mieleen lainkaan hauskoja hetkiä joita muistella, parisuhteenne ei ole se oikea.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Pixabay.com