15 naista paljastaa eniten vihamaansa seksiasennot

19.6.2018

Kaikilla naisilla on omat inhokkinsa seksiasentojen laajassa kirjossa. Esimerkiksi 69 herättää monissa inhotusta, mutta toisille jopa perinteinen lähetyssaarnaaja on vastenmielistä. Kysyimme naisilta, mistä he eivät pidä ja seuraavassa 15 naisen kommentit:

 

69 on kamalinta

“69 ei ole hauskaa ja uskon, että sen keksivät ihmiset, jotka haluavat kehojen olevan yhdessä tavalla, jolla niiden ei kuuluisi olla yhdessä.”

“Mielestäni on parempi, kun nenät osoittavat jonnekin muualle kuin peräaukkoon suuseksin aikana.”

“69 on pahin. Se on epämiellyttävää ja usean asian tekeminen samaan aikaan on vaikeaa.”

“Riippuu ihmisestä – Olen itse lyhyt, joten jos mies on pitkä, on vaikeaa tehdä mitään hänen päällään. 69 ei ole muutenkaan ikinä hauskaa ja se vaatii liikaa keskittymistä.”

“Suoraan sanottuna en pidä 69:stä. Ehkä en ole tehnyt sitä riittävästi tai oikean ihmisen kanssa, mutta se ei ole ikinä tyydyttävää ja tuntuu liian koreografiselta.”

 

Suihkuseksi ei olekaan niin kiihkeää

“Suihkuseksi. Ehkä en ole tehnyt sitä oikein, mutta suihkussa on aina liukasta ja meinaan kaatua jatkuvasti.”

“Jos pidät siitä, että vettä on silmissäsi, nenässäsi, korvissasi ja ihan kaikkialla, niin sitten suihkuseksi sopii sinulle. Minulle se ei sovi.”

 

Seksi seinää vasten ei ole mukavaa

“Seksin harrastaminen seinää vasten on hankalaa, koska liu’un aina alas seinää pitkin. Elokuvissa se näyttää aina hyvältä, kun joku iso mies hoitelee pientä naista, mutta tosielämässä tilanne ei aina toimi niin kuin elokuvissa.”

 

Lue myös: Naiset paljastavat kolme parasta orgasmiin johtavaa seksiasentoa

 

Tai mikään muukaan asento, johon kuuluu seisomista

“Asento, jossa sinua pidetään ylhäällä käsien varassa, on mahdoton ja absurdi. Miksi miehet edes yrittävät sitä? En ole oranki, enkä osaa kiipeillä kehossasi.”

“Seksin harrastaminen seisaaltaan ei sovi minulle ollenkaan. Olen muutenkin kömpelö, joten kun mies yrittää penetroida minua seisoessani yhdellä jalalla ja pitäessäni toista jalkaa jonkun epävakaan tason päällä, on se usein mahdotonta ja kaikkea muuta kuin nautinnollista.”

 

Lähetyssaarnaaja on tylsää

“Ehkäpä lähetyssaarnaaja siksi, että tunnen oloni ulkopuoliseksi, jos toinen ihminen ei katso minua aktin aikana.”

 

Seksi rannalla ei toimi

“Tämä ei ole mikään tietty asento, mutta seksin harrastaminen rannalla on kamalaa. Hiekkaa on kaikkialla.”

 

Lue myös: Näistä seksiasennoista nuoret miehet ja naiset pitävät eniten

 

Kaikki suuseksi ei ole nautinnollista

“Mielestäni ei ole mukavaa istua kenenkään naamalla. Se ei ole mukavaa ja haluaisin vaan rentoutua. Joudun kuitenkin ylläpitämään tasapainoa, minkä takia päädyn ajattelemaan vain itseäni ja seksikkyys häviää.”

 

Käänteinen lehmityttö on yliarvostettu

“En ole käänteisen lehmitytön suurin suosikki. Kun käännän selkäni kumppanilleni, sillä se saa minut tuntemaan oloni itsekeskeiseksi. En myöskään osaa liikuttaa lantiotani oikealla tavalla. Se myös tuntuu tyhmältä.”

 

Kyykisteleminen miehen päällä on kiusallista

“Kaikki inhokkiasentoni ovat sellaisia, joissa joudun kyykistelemään, sillä tunnen niissä oloni seksisammakoksi eivätkä jalkani kestä liikaa kyykistelyä.”

 

Jalat olkapäillä

“Jalkojen nostaminen miehen olkapäille tuntuu harvoin hyvältä, sillä paine kasvaa liian suureksi.”

 

Lue myös: 7 Intiimiä seksiasentoa, jotka vahvistavat parisuhdettasi

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Wesley Quinn