Juo tätä aina ennen nukkumaanmenoa – takaa nopean laihtumisen

25.4.2024

Lasillinenkin tätä herkkujuomaa auttaa rasvan, erityisesti vatsanympärysrasvan polttamisessa. Juoma on helppo valmistaa ja sen tulokset on tutkitusti todistettu niin pitkällä kuin lyhyelläkin aikavälillä.

Juoman valmistaminen on vaivatonta eikä vaadi paljoa raaka-aineita:

  • 1 kurkku
  • Kourallinen persiljaa tai korianteria
  • 1 sitruuna
  • Ruokalusikallinen raastettua inkivääriä
  • Ruokalusikallinen aloe vera-mehua
  • Puoli lasillista vettä

Vyötärölle kertyneen rasvan kanssa taistelu voi joskus tuntua toivottomalta. Vielä ei kannata kuitenkaan menettää täysin toivoaan, sillä tällä juomalla saavutat tavoitteesi alta aikayksikön. Sekoita ainekset vain tehosekoittimessa ja nauti.

 

Mihin juoman teho perustuu?

Mutta miksi juoma on niin tehokasta? Mennessäsi nukkumaan, aineenvaihduntasi toimii huomattavasti hitaammin kuin ollessasi hereillä. Tällä juomalla kiihdytät aineenvaihduntaa myös yöllä ja täten poltat kaloreita nukkuessasi.

Kurkut ovat raikkaita, vesipitoisia, vähäkalorisia ja täynnä kuitua. Yhdessä kokonaisessa kurkussa on ainoastaan 45 kilokaloria.

Persilja ja korianteri ovat myös erittäni vähäkalorisia. Niissä on runsaasti antioksidantteja ja erilaisia vitamiineja sekä mineraaleja, jotka ehkäisevät turvotusta ja vatsavaivoja.

Sitruunan mehu huuhtelee elimistöstäsi myrkyt pois, mikä nopeuttaa vatsarasvan sulamista huomattavasti. Kun epäpuhtaudet ovat poissa, aineenvaihdunta voi toimia ongelmitta.

Inkivääri kiihdyttää aineenvaihduntaa, ehkäisee ummetusta ja sulattaa ei-haluttua rasvaa. Jos toivoisit vatsasi muistuttavan pyykkilautaa, varmista, että ateriasi sisältävät säännöllisesti hieman inkivääriä.

Aloe veran mehua pidetään erityisen tehokkaana painonpudotuksen apukeinona. Se sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka estävät vapaiden radikaalien kasvua elimistössä ja täten vähentävät elimistön tulehdustiloja.

Mitä enää odotat? Kokeile juomaa jo tänä iltana ennen nukkumaan menoa, ja aloita matka kohti laihaa vatsaa.

Lue lisää: terveys & hyvinvointi uutisia

Lähde: Healthy Food Style
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay