Vaimo uhkaa peitonheilutus -lakolla, jos mies ei ryhdistäydy – valinta muuttaa miehen elämän

27.11.2023

Avioliiton arki voi olla joskus melko kimuranttia, jos kumppani jämähtää paikoilleen, uppoutuu omaan pieneen maailmaan ja rutiineihin. Tilanteista voi tulla todella haastavia, jos soppaan liitetään apaattinen meininki ja alkoholi.

Silloin on toisella enemmän kuin kestämistä ja tilanteesta voi tulla räjähdysherkkä. Ja silloin kun ryöpsähtää, niin suusta voi pulpahtaa vaikka minkälaista, suodattamatonta tekstiä toisen korville kuultavaksi.

Alla olevassa vitsissä tutustutaan tällaiseen tilanteen. Vaimolle on alkanut miehen juopottelu pikku hiljaa riittämään ja näemmä sen toisen mahdollisuudenkaan antaminen ei johda muutokseen. Loppukommentin jälkeen voi olla kovia valintoja edessä.

 

Kari istui nojatuolissa olohuoneessa, tuijotti telkkaria ja siemaili viskiä, ​​kun hänen vaimonsa pyyhälsi huoneeseen.

 

Jos juopottelu ei pikku hiljaa lopu!

Vaimo mulkoili, tuhahteli ja puuskahti vaimo toivottomalle miehelleen:

– Jos et Kari lopeta juomista tällä sekunnilla, Niin peitto ei heilu ainakaan puoleen vuoteen!

Kari ryki kurkkuaan, kohautti olkiaan ja jatkoi muina miehinä television katsomista. Raivostuneena vaimo ryntäsi ulos olohuoneesta ja jätti humalaisen miehensä.

 

Onko juopon kuulossa vikaa!

Pari tuntia myöhemmin vaimo oli hieman rauhoittunut ja päätti antaa Karille vielä yhden mahdollisuuden. Olihan pari ollut kuitenkin naimisissa jo yli 10 vuotta.

Niinpä vaimo palasi olohuoneeseen. Siellä hänen miehensä lojui totaalisena sohvaperunana, samassa paikassa ja samoissa puuhissa. Mikään ei ollut toiminnassa muuttunut.

 

Nyt vaimolle riitti!

– Etkö muka kuullut, mitä minä sanoin, senkin vanha juoppo? Vaimo huusi.

– Kyllä, totta kai, Kari vastasi kuivasti. Mutta istun tässä ja tuumailen, että kannattaako luopua 21 -vuotiaasta viskistä, jotta voisi heiluttaa peittoa 61 -vuotiaan kanssa.

 

Miten kävi?

Tämän kommentin jälkeen Kari jatkoi viskin juomista, mutta olohuoneen nojatuoli ja sohva vaihtuivat talon pihapiirissä sijaitsevaan koirankoppiin. Vaimon mukaan tämäkin on vain väliaikaisratkaisu. Huomioitavaa on, että Peitto ei ole heilunut vuoteen.

 

 

Katso lisää: vitsejä