Matti meni vaimonsa puolesta ”liivi”-ostoksille – myyjän kysymys aiheuttaa harmaita hiuksia

27.11.2023

Kun puoliso edustaa toista sukupuolta ja hänen puolestaan pitäisi käydä ostoksilla, niin homma ei välttämättä ole ollenkaan helppoa. Lisää harmaita hiuksia voi pulpahtaa kallopalloon, jos kyseessä on se ihan ensimmäinen kerta, eikä ”lisätietoa” ole kummemmin saatavilla.

Tämän asian tietää varsinkin jokainen jannu, jota on koskaan pyydetty tekemään ostoksia puolisolleen. Ihan ilman liioittelua voidaan siis  todeta, että voi syntyä monen moisia noloja tilanteita, jotka ovat yhtä kiusallisia kaikille osapuolille. Näin käy myös alla olevassa tarinassa.

 

Eräänä tavallisena maanantaina Matti oli lähdössä ostoksille lähialueen ostoskeskukseen. Hänen vaimonsa Tiina, jonka Matti oli ollut naimissa jo komeat 30 vuotta, jäi puolestaan kotiin kokkailemaan.

 

Tiina pyysi Mattia ostamaan ”Liivit”

Juuri kun Matti oli tekemässä lähtöä, niin Tiina pysäytti miehen ja pyysi palvelusta.

– Voisitko ostaa minulle rintaliivit, sillä kaikki omani ovat todella kauhtuneita ja väreiltään haalistuneita? Tiina kysyi.

– Mikä ettei!, Matti vastasi intoa puhkuen ja lähti matkaan.

Suoritettuaan kaikki muut listalla olevat askareensa kaupungilla Matti suuntasi lähti naistenliikkeeseen ostamaan liivejä rakkaalle vaimolleen.

 

Myyjä utelee ja antaa vaihtoehtoja

Matti tallusteli ympäri myymälää ja ihmetteli kuinka valtava valikoima oli. Alusvaatteita oli jokaista sorttia, oli silkkisiä, pitsisiä, puuvillaisia ja kaikenlaisia ​​värejä.

Lopulta Matti alkoi valikoiman laajuus ihan huippaamaan ja hän ajatteli, että tässä kohtaa olisi parasta pyytää myyjältä apua. Matti suunnisti kassalle.

– Hei, voisitko auttaa minua valitsemaan hyvät rintaliivit vaimolleni? Kysyi Matti.

– Omenan vai päärynän muotoisille rinnoille? myyjä kysyi avuliaasti.

Matti raapi päättään, mietti hetken ja sanoi:

– Ei teillä olisi mitään, tuota… munakoison muotoisille?

Katso lisää: vitsejä