10 syytä, miksi kannattaa valita emotionaalisesti sekava nainen

17.5.2020

Kiehtova, intohimoinen, mielipiteitä omaava ja anteeksipyytämätön tunteikas nainen on täynnä mielenkiintoisia piirteitä. Hän ei pelkää esitellä tunteitaan, muttei myöskään ole liian draamanhakuinen tai huonon itsetunnon omaava. Hän on ajattelija, joka myös hiljaa ollessaan käy täysillä.

Hän ei kiinnostu jokaisesta miehestä, vaan häneen vetoaa myöskin ajattelijat ja tunteikkaat huumorintajuiset miehet, jotka osaavat keskustella ja osoittaa tunteensa puheella ja eleillä. Seuraavassa muutama syy, miksi kannattaa ehdottomasti rakastua tunteelliseen naiseen.

 

1. Hän ei ole vain kiinnostava, hän on kiinnostunut.

Häntä kiinnostaa muutkin asiat kuin automerkkisi, lempilomakohteesi tai paljon tienaat. Hän haluaa tietää, miksi teet mitä teet, mikä sinut tekee onnelliseksi ja mitkä asiat sinua todella kiinnostavat ja inspiroivat.

Hän jakaa mielellään tietoa itsestään, mutta hän nauttii kuullessaan, mitä muut ajattelevat ja tuntevat ja mikä heitä motivoi. Näin hän kommunikoi läheistensä kanssa.

 

2. Hän ei ole koskaan tylsä.

Tunteikas nainen on elossa. Oli kyse sitten samppanjan nauttimisesta, uusien ruokien maistamisesta, uusista kokeiluista makuuhuoneessa tai päivittäisten ilojen jakamisessa, nauttii hän täysillä jokaisesta kokemuksesta ruumiinsa ja sielunsa voimin.

Lue myös: 4 temppua, joilla saat miehet ajattelemaan sinua taukoamatta

 

3. Intohimot ohjailevat häntä.

Halusi hän sitten saavuttaa tavoitteensa, taistella jonkin puolesta, kokeilla uutta harrastusta tai rakastua, hän antaa haaveillensa kaikkensa ja uskoo niihin täysillä.

 

4. Hän ei pelleile tärkeillä asioilla.

Hänellä on ehkä hyvä huumorintaju, mutta hän on vakavissaan, kun kyse on hänelle tärkeistä asioista. Hänen sanansa on ylimpänä siinä listassa. Kun hän sanoo jotain, hän tarkoittaa sitä eikä todellakaan ymmärrä, jos joku ei myötäile hänen sanomisiaan. Tunteikkaalla naisella on nollatoleranssi niitä ihmisiä kohtaan, jotka eivät kunnioita hänen sanomisiaan.

Lue myös: 7 merkkiä siitä, että olet antanut sydämesi väärälle henkilölle

 

5. Hän tuntee itsensä.

Kyllä, hän voi joskus ylianalysoida asioita, mikä voi tuntua turhauttavalta. Toisaalta, analysoivassa, ajattelevassa ja tuntevassa naisessa on myös hyvät puolensa. Hän todellakin ymmärtää mistä pitää ja mistä ei pidä, hän tietää mitä haluaa ja mitä ei.

Tämä tarkoittaa sitä, että hän tulee todellakin ilmaisemaan mielipiteensä sinusta nopeasti ja se ei jää epäselväksi, pitääkö hän sinusta vai ei.

 

6. Hän ei halua pinnallisia suhteita. 

Vaikka hän osaakin pitää hauskaa ja rentoutua, hän tekee sen mieluiten luotettavien ja aidosti kiinnostavien ihmisten kanssa. Hän ei ole valmis yhden illan juttuihin tai pikadeittailuun vain nauttiakseen muutaman cocktailin.

Lue myös: Parisuhde ei ole koskaan ajanhukkaa – tässä 5 syytä

 

7. Hän ei aiheuta draamaa. 

Voisi luulla, että kaikki nuo tunteet johtaisivat koviin purkauksiin, mutta asia on juuri päinvastoin. Hän osaa käsitellä asioita viisaasti ja kypsästi ja tunnistaa nopeasti asioiden tärkeät ja merkitykselliset seikat ja unohtaa taustamelun.

 

8. Hän ei ole tyhmä. 

Koska häntä ohjailevat tunteet ja motivaatiot, saattaa hän googlata antiikin Rooman keisareista tietoa ja löytää itsensä lukemasta Atlantiksesta 2 tunnin päästä.

Hän rakastaa historiaa; sinun, maailman, asuintalonsa jne. Historian tarjoamat hauskat faktat ja tietotaito erottavat hänet baari-illan aikana kaikista tylsistä naisista, jotka haluavat puhua vain koirista ja kodinhoidosta.

Lue myös: 5 LOISTAVAA parisuhdevinkkiä, jotka fiksuimmat naiset jo tietävät

 

9. Hän haluaa saavuttaa jotain suurta.

Puhuessaan sitten elämästä, rakkaudesta, ystävyyksistä tai urasta, hän haluaa jotain merkityksellistä. Hän ei seuraa trendejä tai suurta massaa, vaan omaa sydäntään, vaistoaan ja intuitiotaan.

 

10. Hän on hieman mysteerinen. 

Juuri kun luulet tuntevasi hänet, hän muuttuu täysin. Ehkä näet hänet kotona essu päällä kokkaamassa sinulle lempiruokaasi, vaikka vasta eilen hän pomotti sinua pihatöissä. Hän kammoaa yksipuolisuutta, koska hän tietää olevansa monipuolinen nainen. Jos olet onnekas, pääset tutustumaan näihin kaikkiin puoliin.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Yourtango.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Brooke Cagle