Uusi parisuhde – Seitsemän asiaa, joista ei tulisi huolehtia

13.9.2020

Mikään ei ole parempaa, kuin se kihelmöivä tunne, kun olet juuri tavannut jonkun, joka saa sukat pyörimään jaloissasi. Niin ihana kuin se tunne onkin, se saa sinut luultavasti myös ylianalysoimaan joka ikisen asian. Ota kuitenkin rennosti ja lue nämä seitsemän asiaa, joista huolehtiminen suhteen alussa on turhaa.

1. Tunnet olevasi liian saatavilla

Pelkäät turhaan antavasi kuvan, että sinulla ei olisi elämää suhteenne ulkopuolella. Jos molemmat haluatte viettää aikaa toistenne kanssa, niin viettäkää ­ se on niin yksinkertaista!

2. Hän ei ole tekstannut vähään aikaan

Luulit että teillä menee hyvin, etkä silti ole kuullut hänestä vähään aikaan. Olet varma, että hän haluaa sinusta lopullisesti eroon. Totuus kuitenkin on, että hän luultavasti vain tekee jotain ilman kännykkäänsä, eikä ole koko ajan puhelimen päässä.

3. Pelkäät hyppääväsi sänkyyn liian aikaisin

Kaikki tietävät jonkun, joka ajattelee pilanneensa suhteensa hyppäämällä sänkyyn liian nopeasti. Kuitenkin monet rakkaustarinat ovat alkaneet yhden illan jutusta. Älä siis kuuntele ohjeita siitä, milloin on hyvä aika harrastaa seksiä, vaan seuraa intuitiotasi.

4. Ajattelet lähettäväsi liikaa tekstareita

Älä esitä liian vaikeasti tavoiteltavaa ­ se voi kostautua, jos annat hänen olettaa, ettet ole yhtään kiinnostunut. Kun molemmat ottavat tasaisesti yhteyttä, juttu toimii.

5. Liika avautuminen

Ei ehkä kannata vielä puhua sopivasta häävalssista ja tulevien lasten nimistä, mutta älä pelkää näyttää avoimesti tunteitasi häntä kohtaan.

6. Outous

Kaikilla meillä on oikkumme ­ ja kun se oikea tyyppi sattuu kohdalle, hän pitää niitä vastustamattomina.

7. Aina ei voi näyttää täydelliseltä

Tottakai haluat näyttää aina mahdollisimman hyvältä uuden kumppanin läsnäollessa. Jatkuva tälläytyminen käy kuitenkin raskaaksi, ja hän luultavasti pitää sinua kuumana myös sotkuinen nuttura päässä ja verkkarit jalassa.

Lähde: glamour.com
Kuva: Unsplash / Joanna Nix