Töissä (maltillisesti) juominen saattaa tehdä sinusta paremman työntekijän

5.2.2021

Suurin osa toimistoista ei hyväksy juomista työaikana, mutta monesti se saattaisi olla suositeltavaa. On nimittäin selvitetty, että pieni määrä alkoholia saattaa tukea luovaa ajattelua.

 

Päihtymystila voi auttaa luovuutta kukkimaan

Illinoisin Yliopiston tutkijat huomasivat, että tietty päihtymystila voi auttaa luovuutta kukkimaan. Tutkimuksessa ne osanottajat, joiden päihtymystila oli hieman alle 0,08% suoriutuivat paremmin luovissa tehtävissä kuin selvin päin olevat osanottajat. (Päihtyneiden ryhmä kuitenkin alisuoriutui muistitehtävien osalta.). Tutkijat huomasivat, että ihmisen “luovuuspiikki” saatiin esille, kun päihtymystila oli 0.075 prosenttia.

 

The Problem Solver

The Problem Solver – on uusi olut, joka tekee luovuuspiikin löytämisestä helpompaa. Juoman mukana tulee vaaka, jonka avulla voit punnita itsesi; pullossa näkyy minkä verran sinun tulee juoda päästäksesi juuri oikeaan tilaan. BAC-luku vaihtelee jokaisen kohdalla – kun painavampi henkilö vaatii enemmän alkoholia nostaakseen veren alkoholipitoisuutta, pienen henkilön tulee käyttää tuotetta huomattavasti vähemmän. The Problem Solver tekee matematiikan puolestasi. Tässä juotavassa on 7.1 prosenttista alkoholia, joka on verrattavissa suurimpaan osaan mallasjuomia, ja laskeminen tehdään tämän perusteella.

 

Miltä se maistuu, miten se on tehty?

Mitä makuun tulee, yhtiö kertoo oluen olevan “käsityönä tehtyä, intialaista Pale Alea, joka kutkuttaa makunystyröitä ja aivosoluja”. Siinä on hienostunutta kirpeyttä ja raikas jälkimaku. Tuotteen slogan on hauska ja viisas: “Lopultakin, voit juoda ratkaistaksesi ongelmasi”. Tämä lukee myös heidän verkkosivuillaan. He kuitenkin varoittavat, että juomalla liikaa olutta vähennät luovaa ajatteluasi sen sijaan, että parantaisit sitä.

 

Optimaalinen huppelipiste

Vaikkakin tuote vaikuttaa hauskalta ja itse oikean määrän etsiminen voi olla jännää, sinun ei ole pakko käyttää tähän juuri tätä olutta. Vaikkakin henkilön alkoholin imeytymiseen vaikuttaa paljon muukin kuin kehon paino (geneettiset tekijät, lääkitys ja ruokavalio muun muassa), voit saada suuntaa antavan tiedon omasta BAC-tuloksestasi laskemalla sen yksinkertaisella laskurilla. Kun olet löytänyt optimaalisen huppelipisteen, voit kaataa itsellesi lasillisen kuplivaa onnitellaksesi itseäsi tulevasta palkankorotuksesta.

LUE LISÄÄ: RUOKA JA JUOMA UUTISIA

 

Lähde: Huffington Post

Artikkelikuva: Pixabay