Tätä hurmaavaa miestyyppiä kannattaa vältellä

19.6.2018

On eräs miestyyppi joka puhuttelee useimpien naisten syvimpiä tuntemuksia, mutta joka lopulta häipyy elämästä kuin Tuhkimo keskiyön kekkereistä. Tämä miestyyppi tunnetaan nimellä tuhkimomies.

Tässä tyypillisen tuhkimomiehen tuntomerkit:

1. Rakkaus roihahtaa nopeasti ja kiireellä

Tuhkimomies ei vonkaa seksiä kuten tyypilliset hurmurit, vaan haluaa luoda syvällisen suhteen niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Hän siis tietää mistä naruista vetää, mutta hän tekee kaiken nopeasti – kaikella tuntuu olevan kova kiire. Tämä johtuu siitä että tuhkimomies haluaa täyttää sisällään olevaa tyhjiötä “syvällisellä” suhteella, mutta ei oikeasti ole valmis sitoutumaan.

2. Tuhkimomies on juuri eronnut

Tuhkimomies on tyypillisesti eronnut, keski-ikäinen mies, jonka viimeisin naisystävä on saattanut pakata laukkunsa vasta viikko sitten. Tuhkimomiehet eivät ole “pelaajia” siinä mielessä että he hyppisivät sängystä toiseen. Sen sijaan he etsivät “henkisesti syvällisiä” parin viikon suhteita samaan tapaan kuin monet miehet etsivät yhden yön suhteita.

3. Tuhkimomiehet ovat romanttisia ja kekseliäitä

Tuhkimomiehet hukuttavat uuden kumppaninsa ruusuihin ja huomioivat tätä monin romanttisin elkein. Tuhkimomiehet ovat siis kuin keitä tahansa unelmien aviomiehiä, mutta erona kunnon miehiin on ajoitus: Tuhkimomiehet aloittavat romanttiset ylilyöntinsä heti suhteen ensimmäisinä päivinä.

4. Tuhkimomiehet pakenevat konflikteja

Riidat ja eripura paljastavat tuhkimomiehen todellisen luonteen: Hän yksinkertaisesti pakenee vaikeita aiheita ja erimielisyyksiä.

5. Tuhkimomiehet rakastavat draamaa

Tuhkimomies on saattanut sanoa ja ehkä kirjoittaa Tinder-profiiliinsakin ettei halua minkäänlaista draamaa, mutta oikeasti tuhkimomiehet rakastavat draamaa yli kaiken. Tuhkimomiehet haluavat nopeita ja kertakäyttöisiä “syväsuhteita”, jollaisiin kuuluu aina draamaa.

Oletko sinä törmännyt tuhkimomiehiin? Kommentoi!

Lisää aiheesta seksi & romantiikka

Lähde: www.huffingtonpost.com

Kuva: Unsplash / NeONBRAND